- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Herrrr zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herrrr zaman
söyleyinde uyuyalım yavO konuda bilgi veremiyorum sandıklar açılmadı
Neye bakayım soğana mıOda bir başarı bak bana
İyi ki geldin canımYaaa teşekkür ederim güzelciğimm
Komşummm çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Ahh sultanımmm iyi ki buldun beni, davet ettin buraya, o kadar çok şey kattı ki burası bana 3 yılda belki her yenilgide farklı şeyler öğrendim yani. Şimdi çok mutlu oldumm pes etmediğime
Soğan biber sarımsak bu 3 üNeye bakayım soğana mı
Birde koltuk altı vardıAyak mantar aromalı
Kukrişimmm valla benim gözümde ikimiz birinciyiz yani seni de tebrik ediyorumTebrikler WunderLost
benEee kim kazandııı
Off bi ara nasıl izliyodumBirde koltuk altı vardı
Yarin geceye kadar düşün, her şey olabilirsöyleyinde uyuyalım yav
İğrenç ve ötesiOff bi ara nasıl izliyodum
Sağolasın aşkomAşkom Kukrim seni de tebrik ederim
Çok iyi yarıştın
Önümüzdeki maçlara bakacağız ve senin birincilik yakındır
Ben sabah 5 te uyandırılan bir anneyim acıyın bana belki ben yarın 23 ü görememYarin geceye kadar düşün, her şey olabilir
Teşekkür ederim
23 değil, sakin,saat 20 civarı,23te gelirsen bir sey kalmazBen sabah 5 te uyandırılan bir anneyim acıyın bana belki ben yarın 23 ü göremem
Ne demek kuşum, her zaman.Tebrik ederimmmm burcdasımm gayretine emeğine sağlıkkk WunderLost
Banada bu ilk deneyimi eğlenceli bşr sekilde tattırdıgınız icin cok teşekkür ederim
Nevreste Kukrim @Nane limon kabugu Margaret Hale Jenna16 Cano sosyal
Nerdesin sen gene oğluna doğum günü mü kutluyon kuşumsöyleyinde uyuyalım yav
Ask olsunnn olur mu öyle sey unuttuklarım affetsinBeni beyenmedin mi
kız bana kim 23 dedi gözüme görünmesin23 değil, sakin,saat 20 civarı,23te gelirsen bir sey kalmaz
Hahahahha yok kız 2 yaşında artık bişey kalmadı gerçiNerdesin sen gene oğluna doğum günü mü kutluyon kuşum