Sokak lezzetlerini unuttun birde dünya mutfağıKek,börek,pasta,yöresel,çorba,tavuk,kurbiş,şerbetli tatlı uzar da uzar
Rica ederiz canımTebrik ederimmmm burcdasımm gayretine emeğine sağlıkkkWunderLost
Banada bu ilk deneyimi eğlenceli bşr sekilde tattırdıgınız icin cok teşekkür ederim
Nevreste Kukrim Nane Limon Kabugu Margaret Hale Jenna16 Cano sosyal
Rica ederiz canım. Sende iyiki geldinTebrik ederimmmm burcdasımm gayretine emeğine sağlıkkkWunderLost
Banada bu ilk deneyimi eğlenceli bşr sekilde tattırdıgınız icin cok teşekkür ederim
Ricalar olsun,iyi ki gelmissin sen de aramızaTebrik ederimmmm burcdasımm gayretine emeğine sağlıkkkWunderLost
Ohhh çorba güzel oldu karıştırınSokak lezzetlerini unuttun birde dünya mutfağı
Bırakmam sanaBu sefer en popüleri kapacağım
Şimdi yazacaktımSokak lezzetlerini unuttun birde dünya mutfağı
Sağol aretim
Sen de sağol aretimSağol aretim
Acayip keyif alıyorsun dimi nevoşOhhh çorba güzel oldu karıştırın
Teşekkürler cano
Bunların çoğu yapıldı yenilerde bence kek veya kurabiye gibime geliyor genelde yanılıyorum ama hadi bakalımKek,börek,pasta,yöresel,çorba,tavuk,kurbiş,şerbetli tatlı uzar da uzar
Alda görelim bakalımBırakmam sana
Bekleyip göreceksinizBunların çoğu yapıldı yenilerde bence kek veya kurabiye gibime geliyor genelde yanılıyorum ama hadi bakalım
Rica ederiz canım ,seni tanıdığıma memnun oldum ben deTebrik ederimmmm burcdasımm gayretine emeğine sağlıkkkWunderLost