- Emoji Skoru
- 151.851
- Puanlar
- 898
Burası hoştur,gerisi boşturAsırı pozitifli bir konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası hoştur,gerisi boşturAsırı pozitifli bir konu
Olur olurSeveriz,hem zamanla biz seni açarız
Nasılsın tatlımZenna’mm
SüpersinizBurası hoştur,gerisi boştur
Zamanla açılırsın. İlk geldiğimizde bizde öyleydikİnsallah sizde beni seversiniz sessizimdir biraz
We are the best ve de mütevaziBurası hoştur,gerisi boştur
İyiyim zennam. Kahvaltı hazırlayacağım şimdi Sen nasıl oldunNasılsın tatlım
Olur olur
İnsallahZamanla açılırsın. İlk geldiğimizde bizde öyleydik
Afiyet olsun canım tam geçmedi,ilaca devam etmem gerekecek gibi ama o aşırı şiddetli ağrı yok şükürİyiyim zennam. Kahvaltı hazırlayacağım şimdi Sen nasıl oldun
Kesin bilgi,yayalimİnsallah
Hoşgeldin balonncugum nasılsınSizi çok seviyorum
Sağol canımAfiyet olsun canım tam geçmedi,ilaca devam etmem gerekecek gibi ama o aşırı şiddetli ağrı yok şükür
Çok yüksek, canımı sıkıyor, kafa bulanıklığı yapıyor fazlaca sen de sağol canım,gideceğim,az kaldı haplarSağol canım
İlaçları kullanmaya devam et Yine kontrole git mutlaka crp düşmüş mü
Çok yükselince ateş de yapıyor. İyiki hemen gittin doktora. Çabucak geçer inşallah.Çok yüksek, canımı sıkıyor, kafa bulanıklığı yapıyor fazlaca sen de sağol canım,gideceğim,az kaldı haplar
Allah bidaha göstermesin canım Baya yüksekmiş o zamanHasta olduğum dönem 600 olmuş C A N O ,düşün 60larda şu an,bu kadar etkiliyor
Aslında bekledim de ,kafa gidince bir korktum evet,cidden zormuş, iğne daha hızlı geçiriyor evet . Bakalim kontrolde ne diyecekÇok yükselince ateş de yapıyor. İyiki hemen gittin doktora. Çabucak geçer inşallah.
İğne daha etkili düşürüyor normalde.
Kayınpeder de olmuştu. Onun ki baya yüksekti. Hastanede yatmıştı
Çabucak iyileşirsin inşallah düşmüş olurAslında bekledim de ,kafa gidince bir korktum evet,cidden zormuş, iğne daha hızlı geçiriyor evet . Bakalim kontrolde ne diyecek
Amin Zano'm sağlık kadar önemli bir şey yok hayatta ,düşmek bilmedi,neyse ki gectiAllah bidaha göstermesin canım Baya yüksekmiş o zaman