- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Bir de eğer doğruysa 36 yaşındaymışYemem ,pis s....k cinlerim tepeme geldi ya,rezil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de eğer doğruysa 36 yaşındaymışYemem ,pis s....k cinlerim tepeme geldi ya,rezil
Zeka yaşı sıfırın altiBir de eğer doğruysa 36 yaşındaymış
Bugün ortopediye götürdük kuzu kırık yok dedi ya bize şaşırdık .eti ezilmiş ondan şişip morarmış dedi .Acildekinler bazen anlayamıyor dedi sargıyi kesti krem verdi iki tane. Yürürken aciyor diyor topuğuna basarak yürüyor .Valla çok sevindik inşallah buda geçer.Blue_Peri nasıl oldu küçük kuzu ?
Amin kuzucugum,şükür kırık değilmişBugün ortopediye götürdük kuzu kırık yok dedi ya bize şaşırdık .eti ezilmiş ondan şişip morarmış dedi .Acildekinler bazen anlayamıyor dedi sargıyi kesti krem verdi iki tane. Yürürken aciyor diyor topuğuna basarak yürüyor .Valla çok sevindik inşallah buda geçer.
kırık yok dediyse yoktur incilme ve ezilmede ağrı yapar çok geçmiş olsunBugün ortopediye götürdük kuzu kırık yok dedi ya bize şaşırdık .eti ezilmiş ondan şişip morarmış dedi .Acildekinler bazen anlayamıyor dedi sargıyi kesti krem verdi iki tane. Yürürken aciyor diyor topuğuna basarak yürüyor .Valla çok sevindik inşallah buda geçer.
Bende seni bekliyordum bu saate kalır mı o tarifler
Daha zaman var her şey yolunda gitsin de yapılırBenim tarifte kaldiya elim değmedi bı
En kolayları diye di mi hahahahahahBende seni bekliyordum bu saate kalır mı o tarifler
Nisa nasıl olduBenim tarifte kaldiya elim değmedi bı
Şükür kırık olmadığına sevindim canım. İnşallah kısa sürede iyileşirBugün ortopediye götürdük kuzu kırık yok dedi ya bize şaşırdık .eti ezilmiş ondan şişip morarmış dedi .Acildekinler bazen anlayamıyor dedi sargıyi kesti krem verdi iki tane. Yürürken aciyor diyor topuğuna basarak yürüyor .Valla çok sevindik inşallah buda geçer.
Geçmiş olsun kuzuya, inşallah çabuk iyileşir.Bugün ortopediye götürdük kuzu kırık yok dedi ya bize şaşırdık .eti ezilmiş ondan şişip morarmış dedi .Acildekinler bazen anlayamıyor dedi sargıyi kesti krem verdi iki tane. Yürürken aciyor diyor topuğuna basarak yürüyor .Valla çok sevindik inşallah buda geçer.
Çok sevindim canım perişkom, bununla geçmiş olsun inşBugün ortopediye götürdük kuzu kırık yok dedi ya bize şaşırdık .eti ezilmiş ondan şişip morarmış dedi .Acildekinler bazen anlayamıyor dedi sargıyi kesti krem verdi iki tane. Yürürken aciyor diyor topuğuna basarak yürüyor .Valla çok sevindik inşallah buda geçer.
Çok şükür kırık değilmiş,geçmiş gitmiş olsun inşallah.Bugün ortopediye götürdük kuzu kırık yok dedi ya bize şaşırdık .eti ezilmiş ondan şişip morarmış dedi .Acildekinler bazen anlayamıyor dedi sargıyi kesti krem verdi iki tane. Yürürken aciyor diyor topuğuna basarak yürüyor .Valla çok sevindik inşallah buda geçer.
Geçmiş olsun canım benim çok şükürBugün ortopediye götürdük kuzu kırık yok dedi ya bize şaşırdık .eti ezilmiş ondan şişip morarmış dedi .Acildekinler bazen anlayamıyor dedi sargıyi kesti krem verdi iki tane. Yürürken aciyor diyor topuğuna basarak yürüyor .Valla çok sevindik inşallah buda geçer.
Amin kuzucugum,şükür kırık değilmiş
kırık yok dediyse yoktur incilme ve ezilmede ağrı yapar çok geçmiş olsun
Şükür kırık olmadığına sevindim canım. İnşallah kısa sürede iyileşir
Geçmiş olsun kuzuya, inşallah çabuk iyileşir.
Çok sevindim canım perişkom, bununla geçmiş olsun inş
Çok şükür kırık değilmiş,geçmiş gitmiş olsun inşallah.
Sağolun canlarimm çok sukurrrGeçmiş olsun canım benim çok şükür
Sağolun canlarimm çok sukurrr