- 24 Eylül 2018
- 98.641
- 295.279
- 698
Yolladım aşkooBekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolladım aşkooBekliyorum
Tariflerden bahsetmiştim ama olsunduÇünkü beni gördünüz
Bencede çok güzel gidiyor. Oylama da 3 oy mu kullanılacakBence ilk defa bu kadar güzel bir meze kategorisi yapıyoruz
OleyyyyYolladım aşkoo
Bugün 18.kişi tarif aramaya başladı4 mü yapsak bilemedimBencede çok güzel gidiyor. Oylama da 3 oy mu kullanılacak
Yas kaç 28 falan mı? Daha üstünü kabul etmiyorum. O az önceki çirkin efektten bu kadar güzel bir kadın çıkacağını kim bilebilirdi kiEki Görüntüle 3284157
Kıştan kalma ama idare edersin artik
Bizim elektrik yarın da kesiliyor bu gece rahat uyursun Zenna’m. Ağrın nasıl olduBenim ayaklarım üşüdü çok duygusalım
Şahane olurBugün 18.kişi tarif aramaya başladı4 mü yapsak bilemedim
O civarYas kaç 28 falan mı? Daha üstünü kabul etmiyorum. O az önceki çirkin efektten bu kadar güzel bir kadın çıkacağını kim bilebilirdi ki
Allah'ım çok şükürBenim ayaklarım üşüdü çok duygusalım
Çok tarif olursa 4 olur benceBugün 18.kişi tarif aramaya başladı4 mü yapsak bilemedim
Şimdilik 34 aşkomÇok tarif olursa 4 olur bence
Hem övmüş,hem gömmüş,hangisini alırsan artık demiş çok minnoş bir kız evetYas kaç 28 falan mı? Daha üstünü kabul etmiyorum. O az önceki çirkin efektten bu kadar güzel bir kadın çıkacağını kim bilebilirdi ki
Maşallah olabilir aşko herkes yaparsaBugün 18.kişi tarif aramaya başladı4 mü yapsak bilemedim
İnşallah aşkomMaşallah olabilir aşko herkes yaparsa
Ben üşüyorum, kocamın üstüne de yorgan örttüm Balkanlar bize gülümsediBize yollayın
Sonuçta güzel kelimesi vardı cümlendeTariflerden bahsetmiştim ama olsundu
Biz hala yanıyoruzBen üşüyorum, kocamın üstüne de yorgan örttüm Balkanlar bize gülümsedi
Kendim için söylemiştimSonuçta güzel kelimesi vardı cümlende