- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
Hb boncuumHoşgeldin canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hb boncuumHoşgeldin canım![]()
Vallahi biz kalabalığız fazla yapmaya zamanım olmaz ancak yapar yeriz.Bu sıra fena yoğunum:)Yap kuzum.. ama guzeli
Ne biliyomusun? Biraz fazla yapip buzluktakini tembel bir gununde kullanmak![]()
Konuş canım öle dümdük söylüyor bide![]()
İyi canım sağol sen nasılsınHb boncuumnabersin
Aleykum selam canmmm hgSelam gençler![]()
Kalabalik derken kendi aileni mi kastediyorsun?Vallahi biz kalabalığız fazla yapmaya zamanım olmaz ancak yapar yeriz.Bu sıra fena yoğunum:)
Hoşgeldin canım nasılsınSelam gençler![]()
Evet canım 5 kişiyiz.Oğlum benimle aynı yiyor.Eşim 2 katı zatenKalabalik derken kendi aileni mi kastediyorsun?
Bende iyiyim canim kiz uyusun kalkip islerimi yapcam anca:))İyi canım sağol sen nasılsın![]()
Senin cimcime kolay uyumazBende iyiyim canim kiz uyusun kalkip islerimi yapcam anca:))
Genç ve çıtır olmasa demez ki abla
Sen onun dediklerini okudun muo kdr da dumduk soyleme dedm zaten
![]()
Oo ross hoş bulduk, sende hoş geldin. Nasılsın görüşmeyeliAleykum selam canmmm hg
Hoş bulduk nevoşum, iyiyim. Sen nasılsınHoşgeldin canım nasılsın![]()
Hahaha olsun yaa .. ben bu yarisma icin aksam yaptim mesela.. buzluga attim.. gunduzde sunum yaptim.. ha su avantajin varki cocuklar yardimci olurlar sana:)Evet canım 5 kişiyiz.Oğlum benimle aynı yiyor.Eşim 2 katı zaten![]()
Sen bana o genç sen yaşlısın mı diyorsunGenç ve çıtır olmasa demez ki abla
Ama sende gencsin takilma bunlara![]()
İyiyim canım sağolOo ross hoş bulduk, sende hoş geldin. Nasılsın görüşmeyeli
Hoş bulduk nevoşum, iyiyim. Sen nasılsın![]()
Okudum az önceSen onun dediklerini okudun mu![]()
İyiyim canm bende sen nasılsınOo ross hoş bulduk, sende hoş geldin. Nasılsın görüşmeyeli
Hoş bulduk nevoşum, iyiyim. Sen nasılsın![]()
İşte bu sıra kızların bana hayrı yok:)Otel gibi gidip geliyorlar.Evde her şey bende:)Hahaha olsun yaa .. ben bu yarisma icin aksam yaptim mesela.. buzluga attim.. gunduzde sunum yaptim.. ha su avsntajin varki cocuklar yardimci olurlar sana:)