Hb boncuumHoşgeldin canım
Vallahi biz kalabalığız fazla yapmaya zamanım olmaz ancak yapar yeriz.Bu sıra fena yoğunum:)Yap kuzum.. ama guzeli
Ne biliyomusun? Biraz fazla yapip buzluktakini tembel bir gununde kullanmak
Konuş canım öle dümdük söylüyor bide
İyi canım sağol sen nasılsınHb boncuumnabersin
Aleykum selam canmmm hgSelam gençler
Kalabalik derken kendi aileni mi kastediyorsun?Vallahi biz kalabalığız fazla yapmaya zamanım olmaz ancak yapar yeriz.Bu sıra fena yoğunum:)
Hoşgeldin canım nasılsınSelam gençler
Evet canım 5 kişiyiz.Oğlum benimle aynı yiyor.Eşim 2 katı zatenKalabalik derken kendi aileni mi kastediyorsun?
Bende iyiyim canim kiz uyusun kalkip islerimi yapcam anca:))İyi canım sağol sen nasılsın
Senin cimcime kolay uyumazBende iyiyim canim kiz uyusun kalkip islerimi yapcam anca:))
Genç ve çıtır olmasa demez ki abla
Sen onun dediklerini okudun muo kdr da dumduk soyleme dedm zaten
Oo ross hoş bulduk, sende hoş geldin. Nasılsın görüşmeyeliAleykum selam canmmm hg
Hoş bulduk nevoşum, iyiyim. Sen nasılsınHoşgeldin canım nasılsın
Hahaha olsun yaa .. ben bu yarisma icin aksam yaptim mesela.. buzluga attim.. gunduzde sunum yaptim.. ha su avantajin varki cocuklar yardimci olurlar sana:)Evet canım 5 kişiyiz.Oğlum benimle aynı yiyor.Eşim 2 katı zaten
Sen bana o genç sen yaşlısın mı diyorsunGenç ve çıtır olmasa demez ki abla
Ama sende gencsin takilma bunlara
İyiyim canım sağolOo ross hoş bulduk, sende hoş geldin. Nasılsın görüşmeyeli
Hoş bulduk nevoşum, iyiyim. Sen nasılsın
Okudum az önceSen onun dediklerini okudun mu
İyiyim canm bende sen nasılsınOo ross hoş bulduk, sende hoş geldin. Nasılsın görüşmeyeli
Hoş bulduk nevoşum, iyiyim. Sen nasılsın
İşte bu sıra kızların bana hayrı yok:)Otel gibi gidip geliyorlar.Evde her şey bende:)Hahaha olsun yaa .. ben bu yarisma icin aksam yaptim mesela.. buzluga attim.. gunduzde sunum yaptim.. ha su avsntajin varki cocuklar yardimci olurlar sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?