Aynen sabah başka öğle sonu başka oluyor:)Teşekkür ederim canımgerçekten öyle bir sıcak bir soğuk sasiyoruz ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sabah başka öğle sonu başka oluyor:)Teşekkür ederim canımgerçekten öyle bir sıcak bir soğuk sasiyoruz ...
Onu hiç sorma abla WC den konuşmak zorunda kalıyorum ufaklıkla komşulara rezil oluyorumİyiyim canım çok şükür
Evet canım banyoyu bırak wc ye bile zor gidersin:)
Değiştirdim canımNevreste abla benim baslıkta harfi yalnıs yazmısım az önce fark ettim değişir mi o yag yerine aag yazmısım da
![]()
Tesekkur ederim abla ❤ ❤Değiştirdim canım![]()
Allah kolaylık versin canım:)Biraz daha büyüsün geçecek inşaallahOnu hiç sorma abla WC den konuşmak zorunda kalıyorum ufaklıkla komşulara rezil oluyorum
Rica ederim canımTesekkur ederim abla ❤❤
Hayirlisi:))Makarnayıda yaptım bakalım gelecek kategori ne yapacagım![]()
Aynen canım hayırlısı bakalım :)))Hayirlisi:))
O zaman da tuvalete girince saçma sorular soracağı tutuyorAllah kolaylık versin canım:)Biraz daha büyüsün geçecek inşaallah![]()
Gönder gelsin diyorsunAynen canım hayırlısı bakalım :)))
Yok yaa hemen gelmesinGönder gelsin diyorsun
Yaparsın yaparsınYok yaa hemen gelmesin
Zaten Ramazanda geliyor ilk 5 günde yaparım yapabileceğim birsey olursa sonra yapmam zor olur :))
Küsüp gitti
Seneye baklava garanti:)Makarnayıda yaptım bakalım gelecek kategori ne yapacagım![]()
Önümüzdeki kategori Ramazan sofraları:)Aynen canım hayırlısı bakalım :)))
Dertleri bitmiyorO zaman da tuvalete girince saçma sorular soracağı tutuyor![]()
Heh en aynen abla bu yarışma da tek oy mu olacakDertleri bitmiyor![]()