Güzelde görürümBakışlar da sknti yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelde görürümBakışlar da sknti yok![]()
Ne kadan ayib ne kadanBen bıktım![]()
Sağol canım :) Biz onu geçen hafta yaptık Süleymaniye camii yaptık bizBizimde yarın proje ödevi var.Tarihi yerlerle ilgili bu sıra ödevler bitmiyor
Ellerinize sağlık![]()
Sen o bize neler yapıyor biliyor musunNe kadan ayib ne kadan![]()
Bizim tek değil en az 20 yer olacakSağol canım :) Biz onu geçen hafta yaptık Süleymaniye camii yaptık biz
Oo çokmus bizim herkes bir yeri yaptı.Kolay gelsin sizeBizim tek değil en az 20 yer olacak![]()
Neler yapıyor çok tatlı birine benziyor napcak kızSen o bize neler yapıyor biliyor musun![]()
Bütün gün uğraştık canım:)Oo çokmus bizim herkes bir yeri yaptı.Kolay gelsin size![]()
Bize yaşlı ve şişko diyor.Kendini methediyorNeler yapıyor çok tatlı birine benziyor napcak kız![]()
O zaman kesin aslan burcuBize yaşlı ve şişko diyor.Kendini methediyor![]()
Hiç bilmiyorumO zaman kesin aslan burcu![]()
Ben geldim ablaKimse yok mu gideyim mi![]()
Oo iyi bitmiş:) ben de bugün çok yoruldum ufak kızım ateslenlendi hiç keyfi yoktu onunla uğraştım uyudu şimdi .Bütün gün uğraştık canım:)
Hoşgeldin canım nasılsın,çocuklar nasılBen geldim abla
Geçmiş olsun canım bu havalara güven yok:)Oo iyi bitmiş:) ben de bugün çok yoruldum ufak kızım ateslenlendi hiç keyfi yoktu onunla uğraştım uyudu şimdi .
İyim abla sen nasılsın bal çocuklarla çimmek Bile çok zor yaHoşgeldin canım nasılsın,çocuklar nasıl![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım bu havalara güven yok:)
İyiyim canım çok şükürİyim abla sen nasılsın bal çocuklarla çimmek Bile çok zor ya