Güzelde görürümBakışlar da sknti yok
Ne kadan ayib ne kadanBen bıktım
Sağol canım :) Biz onu geçen hafta yaptık Süleymaniye camii yaptık bizBizimde yarın proje ödevi var.Tarihi yerlerle ilgili bu sıra ödevler bitmiyor
Ellerinize sağlık
Sen o bize neler yapıyor biliyor musunNe kadan ayib ne kadan
Bizim tek değil en az 20 yer olacakSağol canım :) Biz onu geçen hafta yaptık Süleymaniye camii yaptık biz
Oo çokmus bizim herkes bir yeri yaptı.Kolay gelsin sizeBizim tek değil en az 20 yer olacak
Neler yapıyor çok tatlı birine benziyor napcak kızSen o bize neler yapıyor biliyor musun
Bütün gün uğraştık canım:)Oo çokmus bizim herkes bir yeri yaptı.Kolay gelsin size
Bize yaşlı ve şişko diyor.Kendini methediyorNeler yapıyor çok tatlı birine benziyor napcak kız
O zaman kesin aslan burcuBize yaşlı ve şişko diyor.Kendini methediyor
Hiç bilmiyorumO zaman kesin aslan burcu
Ben geldim ablaKimse yok mu gideyim mi
Oo iyi bitmiş:) ben de bugün çok yoruldum ufak kızım ateslenlendi hiç keyfi yoktu onunla uğraştım uyudu şimdi .Bütün gün uğraştık canım:)
Hoşgeldin canım nasılsın,çocuklar nasılBen geldim abla
Geçmiş olsun canım bu havalara güven yok:)Oo iyi bitmiş:) ben de bugün çok yoruldum ufak kızım ateslenlendi hiç keyfi yoktu onunla uğraştım uyudu şimdi .
İyim abla sen nasılsın bal çocuklarla çimmek Bile çok zor yaHoşgeldin canım nasılsın,çocuklar nasıl
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım bu havalara güven yok:)
İyiyim canım çok şükürİyim abla sen nasılsın bal çocuklarla çimmek Bile çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?