Buraya gelip seni anmamak mümkün mu
Kızlar iyiler çok şükür...
Yeni okuluna alıştı kızım
Yeni arkadaşlar edindi...
Arada göz atıyorum ama yazamıyorum
Adım geçince müdahale edeyim dedim
Oğluşların neler yapıyor
İyidirler inşallah
Valla bu saatten sonra kolay kolay düşürmezler fiyatları canımBiz ekersek sogan 50 kurus olur sansimiza
Seninki de gorseydi keske o kadinlarikucamda bebe vardi yoksa birine yumruk birine tekme dalardim cuvala
saka biyanada 1 2 lira icin o rezilliyi yapmaya degmez adamin teki diyodu eve gidip karima sarilcam bunlar ne bole
anladim kiz burun cekmenden bende gribim 1 haftadirr zaten 10 ay olcak ötekinden olmadim dahaKız grip oldum ötekni yeni atlattım
Arkadaşlar cami duvarına işenmez demiş atalarimiz.lutfenBen 81 liyim nene diyorlar
Buraya gelip seni anmamak mümkün mu
İyiler çok sukur yaa okula git gel iste klasik
Ben gidiciyim elbet yollayacaklar Malatya olsun komşu olalım3+1 e çıkmayı düşünüyoruz eşim Konya’ya falanda bakıyor bakarsın Antep Malatya birini tutturur
Kendine yeni kankiler buldu galibaBende onu soracaktım neden gelmiyor?
Tabi ki canım:)Ozelden durttuydum bi ara ama geri dönüş yapmadı vardır kendine gore yoğunluğu herhalde :)
benimki odungillerden görsede ben aklina gelmem o anSeninki de gorseydi keske o kadinlari
anladim kiz burun cekmenden bende gribim 1 haftadirr zaten 10 ay olcak ötekinden olmadim daha
Kayseri mantısı falan yapılmıyor canımCanım nasılsın?
Bu kategori mantı yapılıyor mu?
Aynen hemen geldiBizi gozluyirmussss
Bende onu soracaktım neden gelmiyor?
Bilmiyirm ki çok iddialı herkes şöyle bi göz gezdirdim
Aman maşallah iyi olsunlar her zaman...
Katılacak mısın bu kategori?
Çift mi olsun o zaman yine oylama yapmak lazım
Anmamiz lazimmis demekkiAynen hemen geldi
çaresi yok hapsirip durcan ben 3 4 gun grip sorasina öksürüye gecis yaptim hepsinden tadiyorum
ayyyy valla bitirdi sabahtan beri beni
Hayırlısı canım özlüyorumNet paketim yetmiyor, hep ondan
cift olsun 1.yi kendine verenler oluyo bize bisey kalmiyoÇift mi olsun o zaman yine oylama yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?