Ayıp oluyor değil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayıp oluyor değil mi
Kayseri mantısı falan yapılmıyor canımMakarna türevi,italyan makarnaları:)
Hoşgeldin buradamıydın hemen geldin:)
Herkes davet bekliyor.Bunu çok duyuyorum ama burası sizin yeriniz davete gerek yok:)Anmamiz lazimmis demekki![]()
Öyle gibi oldu ama geri vazgeçtik:)İstemediler bizde yapmadık:)Bu kategori açıldığında sanki mantı falan diye okumuştum da ondan sordum Canım...
Hoşbuldum...
Tam girdim bir bakayım dedim beni andınız![]()
Herkes davet bekliyor.Bunu çok duyuyorum ama burası sizin yeriniz davete gerek yok:)
Öyle gibi oldu ama geri vazgeçtik:)İstemediler bizde yapmadık:)
Bilmiyirm ki çok iddialı herkes şöyle bi göz gezdirdim
Sen nabacaksn katılacak misin
Cantanem ve makyajkolik katilmiyor mu :)
Aslında sonucu çok etkilemiyor:)cift olsun 1.yi kendine verenler oluyo bize bisey kalmiyo![]()
Mantı yok canım makarna ve türevleri:)Tarifler kapıldı sanırım...
Mantı için ayırtacaktım tarif
Baya geç kaldım
32 kişi tarif bildirdi:)
Geç kaldım tarifler kapılmıştır...
Katılmıyorlar 2-3 kategoridir sanırım
benim icin farketmez aslinda nede olsa yine 1.olamiycamAslında sonucu çok etkilemiyor:)
Ayyy yazık hep adam bakıyor Muş çocuğaNevreste (dedikoducu teyze smile )
Hayırlısı canım belli olmaz:)benim icin farketmez aslinda nede olsa yine 1.olamiycam![]()
Aynen öyle canım
Kıran kırana geçecek desene
Aynen canım bakacak tabi ki:)Bakacak tabi tek mi yaptım çocuğu![]()
bakalim:))Hayırlısı canım belli olmaz:)
Yediklerimriede dikkat ediyorum akşam otururken yemeyi bıraksam sorun yok aslında.. tv karşısında yemem sıkıntı..Spor yaparsan en azından sıkılaşırsın:)
Onu bırakırsan daha çabuk verirsinYediklerimriede dikkat ediyorum akşam otururken yemeyi bıraksam sorun yok aslında.. tv karşısında yemem sıkıntı..