- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
keske teline prrogram indirseydin lifebox gibiAlbüm gitti zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keske teline prrogram indirseydin lifebox gibiAlbüm gitti zaten![]()
İşte ozaman patik ören nine moduna girerimİşte hele ikinci de olunca![]()
İnşallah canımo kötü olmuş işte büyüsünler sağlıkla sende rahat edersin canım
Vallamı ya hiç haberim yok kız kaç senedir burdayım yeni öğrencem ablasıYok kız ben seni takip etmeye basladıgımda albümler yerinde duruyordu orda 4-5 tane resmim vardı onu dedim![]()
malesefferken başlamış canım sen de
Gelir canım burdaki albümü demistim :))keske teline prrogram indirseydin lifebox gibi
Hadi yaaVallamı ya hiç haberim yok kız kaç senedir burdayım yeni öğrencem ablası![]()
Neyse ki burda çevrem henüz çok geniş değilsadece bura koyunca burdakiler görmuyo bizi dun bura koydum msj atiyolar foto koymusun diye![]()
himm anladim cnm:))Gelir canım burdaki albümü demistim :))
sadece burayami takilyonNeyse ki burda çevrem henüz çok geniş değil![]()
Yok kasımda üye oldum yani daha yeni sayılırımsadece burayami takilyon![]()
tabi sora dayanamadin bnde oleydim sora bi girdim artik tutana ask olsunYok kasımda üye oldum yani daha yeni sayılırımeskiden dışardan okuyodum hep
![]()
zaten snle msj begeni puan hepsi hemen hemen ayni baksanaYok kasımda üye oldum yani daha yeni sayılırımeskiden dışardan okuyodum hep
![]()
Aynen öyle oldutabi sora dayanamadin bnde oleydim sora bi girdim artik tutana ask olsun![]()
hadiya kimmis o abla merak etimAynen öyle oldubenim üye olmamı hızlandıran başka olay oldu, bi ablayı çok seviyodum dışardan,ona haksızlık yapıldı bende dayanamadım hemen üye oldum
![]()
Bende eylülden beri yazıyorum da sizden cok yazmısımzaten snle msj begeni puan hepsi hemen hemen ayni baksana![]()
Arada buraya uğrar, Meryem abla varya o işte şimdi nickini değiştihadiya kimmis o abla merak etim![]()
eylulden beri 21.bin msjBende eylülden beri yazıyorum da sizden cok yazmısım![]()
hic görmemisdim cnm onun vesilesiyle sende geldin neguzel