- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
GözlerimYooo kim dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GözlerimYooo kim dedi![]()
ablamda 89lu hala gözümde gencecik kizzz sende olesindir bosver kendini 94lu olaraktan hissetmeye calis![]()
Ağlama canım ben senden daha büyüğüm bak 87 liyimEvet 17 yaşındaydım![]()
Çorba yapidim corbaaa mazeretim vardıTamam canım :))
Sen albüme neden bakmadın zamanında kız :))
Bende çocuk doğduktan sonra o hisse kapıldımolmuyor canım son 5senedir yaşlandığını hissediyorum
Ama sen çıtırsın yavrumAğlama canım ben senden daha büyüğüm bak 87 liyim![]()
Yok kız ben seni takip etmeye basladıgımda albümler yerinde duruyordu orda 4-5 tane resmim vardı onu dedimÇorba yapidim corbaaa mazeretim vardı![]()
İşte hele ikinci de oluncaBende çocuk doğduktan sonra o hisse kapıldım![]()
bende 5 senedir hisediyorum evlendim evleneliolmuyor canım son 5senedir yaşlandığını hissediyorum
o kötü olmuş işte büyüsünler sağlıkla sende rahat edersin canımEvet canım uzağım iki tarafında gelme imkanı yok nöbete alışıyorsun da işte hem anne hem baba nöbet olunca ayarlamak filan çok yoruyor insanı
İçimdeki anne çıtır hissettirmiyor amaAma sen çıtırsın yavrum
bnde hic gormedimYok kız ben seni takip etmeye basladıgımda albümler yerinde duruyordu orda 4-5 tane resmim vardı onu dedim![]()
89 lulara abla diyen güruh 82 lilere babaanne der.gezinmez olaydım buralarda
Serap o serap kırk haramilerdeki gibi hindiyi çok kacırmıssındırGözlerim![]()
sadece bura koyunca burdakiler görmuyo bizi dun bura koydum msj atiyolar foto koymusun diyeBu ara çok ifsa olmaya başladık biraz zaman geçsin görenler unutsun bi![]()
bende 5 senedir hisediyorum evlendim evleneli![]()