Ayyy çok heyecanlı bi atraksiyonmusKısa süreliğine kendi resmimizi koydukta ondan bahsediyorum canım
Kız aramızda 1 yas var sende daha gencsin :))Yav ben çok yaşlı kaldım eskiden 88liler genç nesildi
ablamda 89lu hala gözümde gencecik kizzz sende olesindir bosver kendini 94lu olaraktan hissetmeye calisYav ben çok yaşlı kaldım eskiden 88liler genç nesildi
Orda seçme hakkı yokki canım onlar koyuyor ben ikisinide yuklemistim o daha aydınlık diye sanırımSen malum siteye de koymuşsun burmayı ama yanlış resmi ana resim seçmişsin bebişim bence tepside gözüküyor tabakta işte o çok güzel onu yapmalıydın
Yaa ben görmedim seniii insan bi etiketlerSen kac yasındaydın canım :)
Minyon tipli olunca fark etmiyor canım 30 da olsa
Sen 15 desende inanırlardogru haklisin gercegi ben bileyim yeter bundan sora soranlara 20 dicem
bi ara bitane kadin sormusdu ozman 22miydim ne diyoki kiz sen dolmuslarda ögrenciyim de oyle para ver
odami koymusdu resminiKız aramızda 1 yas var sende daha gencsin :))
Heee bilmiyodum canımOrda seçme hakkı yokki canım onlar koyuyor ben ikisinide yuklemistim o daha aydınlık diye sanırım
Dün yaslı teyze otobüs numarası sordu söyledim okuyor musun dedi yok dedim daha okursun diyor banadogru haklisin gercegi ben bileyim yeter bundan sora soranlara 20 dicem
bi ara bitane kadin sormusdu ozman 22miydim ne diyoki kiz sen dolmuslarda ögrenciyim de oyle para ver
gec kaldin kankiiYaa ben görmedim seniii insan bi etiketler
Fotograf koymustum gördün mü :))"Sizler napıyosunuz
24Sen kac yasındaydın canım :)
Minyon tipli olunca fark etmiyor canım 30 da olsa
Calismayana ekmek yok öğrensinAnlaşıldı iş verip çalıştırıyorsun demek
Kim koymuştuodami koymusdu resmini
Sende göstermiyorsun 24 canım :))
GöremedimFotograf koymustum gördün mü :))"
ruhen 35imSende göstermiyorsun 24 canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?