- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Karar mercii sensin abla sen söyle ☺Yok sana sormuşlar ben bilmem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karar mercii sensin abla sen söyle ☺Yok sana sormuşlar ben bilmem![]()
Yok artık maşallah hiç göstermiyorsunSağol bebişim32
Tek gayem buydu aslindaBelki 200 bin olmasında fayda sağlar:)
bilyom kiz sende göstermiyon ondan 23 dedim yoksa bilyom anlamadin espiriyiYok canım 30 a girdim 89 luyum :))
Sana gelmesi önemli değil millete gelmesi yeterlioyle söluyolarda bana hic oyle gelmiyo nedense![]()
SpordayımÇok değilmiş:)
Tamam canım dedim unutuysan diye dediydimbilyom kiz sende göstermiyon ondan 23 dedim yoksa bilyom anlamadin espiriyi![]()
Güzel :)))Spordayım
Sağol canım benimYok artık maşallah hiç göstermiyorsun![]()
Görmedim ben bişe duymadım bilmiyorum
Kolay gelsinSpordayım
yok unutmadim sende gostermiyon kuzum 30 yasina girince üzülürüm diye düsünyodum sizi gordukten sora pek bi üzülmem sanirimTamam canım dedim unutuysan diye dediydim![]()
Gördüm de o arada oğlum uyandı yazamadım, tekrar uyudu girip yazayım dedim, yazdım şimdi yine uyandı yine kaçıyorum yaniSağol canım benimseni de etiketliycektim koydum diye nickini hatırlayamadım
![]()
Kısa süreliğine kendi resmimizi koydukta ondan bahsediyorum canım6
Görmedim ben bişe duymadım bilmiyorumne kacirdim
Yav ben çok yaşlı kaldım eskiden 88liler genç nesildiyok unutmadim sende gostermiyon kuzum 30 yasina girince üzülürüm diye düsünyodum sizi gordukten sora pek bi üzülmem sanirim![]()
Sen kac yasındaydın canım :)yok unutmadim sende gostermiyon kuzum 30 yasina girince üzülürüm diye düsünyodum sizi gordukten sora pek bi üzülmem sanirim![]()
dogru haklisin gercegi ben bileyim yeter bundan sora soranlara 20 dicemSana gelmesi önemli değil millete gelmesi yeterli![]()
Dimi ama sınıfın en küçüğüydüm üniversitede bile aaaaah ahYav ben çok yaşlı kaldım eskiden 88liler genç nesildi![]()