Olabilir normalde erkenden oyluyorduk bu sefer gec kaldı :))Oylama başlamadan onu da oylariz bence :)
Erkek kardesi olmayan birini bulmam lazımAy tlc de kraliyet elti savaşları gördüm demekki dünyanın her yerinde var
bi yandan okuyup biyandanda yaziyomuydun masallah hizina yetisilmiyorBir geçmiş daha bitti çok şükür
tek kardes anne babasi olmayan birini bul tamamdir ömür boyu mutlulukErkek kardesi olmayan birini bulmam lazım
KesinlikleErkek kardesi olmayan birini bulmam lazım
Göreceğiz bakalım ne olacak :))Olabilir normalde erkenden oyluyorduk bu sefer gec kaldı :))
Yok olmazBooool çene
Meghan çok fesat,belliAy tlc de kraliyet elti savaşları gördüm demekki dünyanın her yerinde var
bi yandan okuyup biyandanda yaziyomuydun masallah hizina yetisilmiyor
Kesinlikletek kardes anne babasi olmayan birini bul tamamdir ömür boyu mutluluk
Taliplere direk bunları sorcam artıktek kardes anne babasi olmayan birini bul tamamdir ömür boyu mutluluk
Copsuz üzüm mu dedintek kardes anne babasi olmayan birini bul tamamdir ömür boyu mutluluk
benden solemesi bak sana garanti hic basin agrimazTaliplere direk bunları sorcam artık
Tamam bu tavsiyeni dikkate alacagımbenden solemesi bak sana garanti hic basin agrimaz
Izledinmi ☺Meghan çok fesat,belli
annem bana derdiki yetim biriyle evlen kizardim ona simdi diyorum nekadar hakliymisTamam bu tavsiyeni dikkate alacagım
Kadın seni dusunmus sen kız onaannem bana derdiki yetim biriyle evlen kizardim ona simdi diyorum nekadar hakliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?