- 24 Haziran 2015
- 39.996
- 154.895
- 598
Bak bak kirmiziyada satasmis@Kirmizi pabuc çık aradan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bak kirmiziyada satasmis@Kirmizi pabuc çık aradan![]()
Kanka cim kanma bu canfeb in vaadlerineEltiler iyi anlasamaz derler de sen kendine niye elti arıyon simdi basımı yakmayım ben en iyisi![]()
Ay ödev ile uğraştım şimdi bitti isim geçmişi okuyorum canım sen uyumadinmi
Bak bak planlara bakKaynanami üstüne salacam![]()
Bırak kankami bakayimKaçma gel buraya![]()
Ya ben nasıl severim bilsen bizde Haluj günleri yapılırdı özel hey gidi eski günlerIddialidan cok tadini bilenler cok seviyor.. ya gercekten 1 lahmavun 2 halujdur en sevdigim sanirim:))
ne ödeviymis bukadar uzun surdu.Ay ödev ile uğraştım şimdi bitti isim geçmişi okuyorum canım sen uyumadinmi
Otopark yaptık maket :)ne ödeviymis bukadar uzun surdu.
bnde kiz uyandi tekrar uyutum uyucam simdi:)
aa neguzel bizde okula giderken yapardik ev maketi ama siz isleri büyütmüsünuz otopark yaparakOtopark yaptık maket :)
Şimdiki ödevler bir başka ya her hafta birşey düşüyor bu tarz geçenlerde şehir yaptık kocamanaa neguzel bizde okula giderken yapardik ev maketi ama siz isleri büyütmüsünuz otopark yaparakmerak etim simdi
![]()
teknoloji gelisdikce okullardada bu tarz ödevler gelismis desene hic haberim yok bizim kizin zamanindada havalimani fln yapariz heraldeŞimdiki ödevler bir başka ya her hafta birşey düşüyor bu tarz geçenlerde şehir yaptık kocaman![]()
Minik gelicekte beni gecicekte oooo![]()
Hiç sorma şimdi en kolay zamanları okula başladı mı göreceksin koşturmacalari :))teknoloji gelisdikce okullardada bu tarz ödevler gelismis desene hic haberim yok bizim kizin zamanindada havalimani fln yapariz heralde![]()
simdi emekliyor bukadar kosturuyosam ozman nolur kimbilir. sanada Allah kolaylik versin cnm 3 cocuk bakmakta zorHiç sorma şimdi en kolay zamanları okula başladı mı göreceksin koşturmacalari :))
Aynen öyle ama kiskanilmayacak gibi de değil ki güzel burnum benimKendi burnu güzel değil kıskanıyor![]()
Sağol canım seneye ortanca ana okuluna başlayacak öbür sene en ufak da asıl o zaman benim koşturmaca .simdi emekliyor bukadar kosturuyosam ozman nolur kimbilir. sanada Allah kolaylik versin cnm 3 cocuk bakmakta zor
He gülüm he güllerim gülüsun hemdeGül mu dedin benim o![]()
Biz bağışıklık kazandık artık etkilemiyorAyyyy yine miii bu avataaaar bana bişeyler oluyo,içimden ılık ılık bişeyler akıyo![]()
Amin cnm Rabbim saglik güc kuvvet versin tüm annelere ve cocuklarinaSağol canım seneye ortanca ana okuluna başlayacak öbür sene en ufak da asıl o zaman benim koşturmaca .
Allah sağlığımızi daim etsin de hallederiz gerisini inşallah![]()