Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaldır kaldır boşversimdi tekrar koyardimda gece gece cok ifşa olsum herkes gördü![]()
Konuşuruz yine ballı lokmam yarın erken kalkcam yoksa sabahlardımkankistom biz pek konusamadik![]()
Umutla bekliyorum o günleriSu halleri bile şuan iyi büyüdüler çok şükür![]()
nevosu gecmissin gidebilirsinUyudubende kaçar kızlar
tamam fistigim iy geceler tatli rüyalarKonuşuruz yine ballı lokmam yarın erken kalkcam yoksa sabahlardım
aynen ya bosuna koydum şarji biti heralde göremedenKaldır kaldır boşver![]()
tamam fistigim iy geceler tatli rüyalar![]()
Ona niyet bize kısmet olduaynen ya bosuna koydum şarji biti heralde göremeden![]()
Şuan yok canmmm (;ByNkoaLa ben fotoyu coktan kaldirdim kalkmamismi hala profildemi
iy bari :)) sen napiyosun cnmŞuan yok canmmm (;
Naoim şuan oturuyirm uyumayı dusunuyirmiy bari :)) sen napiyosun cnm
bende kizi uyutum uyumayi düsünyomNaoim şuan oturuyirm uyumayı dusunuyirm
Sen nabiyorsun cnm
Bende hep telefondan giriyorum banada daha kolay geliyorBen hep telefondan giriyorum canim,alistim herhalde artık![]()
Bende iki gündür gidiyorum provalara az kaldı bakalım hayırlısı ile atlatsinlar inşallahÇocuklar bölge tanıtımı yapıyor onlara yardım ettim video çektim.Sonra 23 Nisan hazırlığı ancak geldim:)Kal gitme diyorlar:)
Aynen bendeBaşkası benim yazdığımı kaçırınca çok bozuluyorum![]()
Dönmüş Sun nihayet hoşgeldin canımBunu demek istemistim bende boncuumgunaydin buarada
![]()
Bende merak ettim amaYoğundum bu aralar ,ara ara baktım ama kimse etiketlememişti,ben de gelmedim
Makarnayı soracaksın da havalar bozdu![]()