Kız ben yerleri süpüren temizlik işçisine carpiyordumOlmaz mı araç aralarından çocuklar yol ortasına atlasin gör bak bacaklar nasıl titriyor geçen birine kozarken hem sürüyorum hemde camdan bağırıyorum az daha kaldırıma cikoyordim
Sözde birbirlerini korkutuyorlar benim arabanın önüne otiyorlar birbirlerini kaldırımdan onlara camdan seslenirken durmadim gidiyordum son anda toparladım direksiyon ://
Düşünmeden hareket ediyorlarŞükür yaşamadım Allah uasatmasin ama kaç tane arkadaşım oldu daha birini araba önüne otmedim şimdiki çocukların oyun anlayışı cok cok farklı ://
Yemeğini aşını utusuni camasairini yapiyirsam bitti gitti :Siy gene izin veriyomus neguzel
Iyi geceler canimBen kaçtım Allah a emanet olun öptüm
onüne mamasini ver susunYemeğini aşını utusuni camasairini yapiyirsam bitti gitti :S
iy gecelerBen kaçtım Allah a emanet olun öptüm
Ahahahahahonüne mamasini ver susun
dozunu kaçirma bari adam hepten dilini yutarAhahahahah
Telefonu televizyonu verince daha çok susuyor
sabah zor oluyomu uyanmasiAy bu çocuk gene uyumuyo sabah kesin kalkamiycaz
Ela canım :)Maşallah canısı gözlerin renklimi kuzu
Hemde nasıl gecede uyandigi için gözümü zor açıyorum o da zor kalkıyor biraksam 11 e kadar yatar tembelsabah zor oluyomu uyanmasi
Bu ara konuşmak için kullanabiliyirdozunu kaçirma bari adam hepten dilini yutar
Bende göreydim seni açeydim gollarımı getme deyeydimÖsledim tabi
Bu çocuklar neden uyumaz hic bilmemAy bu çocuk gene uyumuyo sabah kesin kalkamiycaz
MaşallahEla canım :)
Sağol canım benim bakanların güzelliği oMaşaAllah canım sende dusundugumden gençsin çok da guzel
kacda uyandiriyon peki kuzuyuHemde nasıl gecede uyandigi için gözümü zor açıyorum o da zor kalkıyor biraksam 11 e kadar yatar tembel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?