- 8 Nisan 2017
- 57.007
- 300.994
- 698
Şimdide çık her ortama alossin sıcaklığa kar altında bile gezdi benim çocuklar gerçi Ege de yağan kara kar denmez ama soğuktu yani :))sende gezmeye ohh supermis cnm benim yerimede gezz bnde bi havalar iy olsun kizi alip kacicam
Aynen Kafa dengi bir arkadaş bulunca kacirmiyirm heryeei geziyoruzsende gezmeye ohh supermis cnm benim yerimede gezz bnde bi havalar iy olsun kizi alip kacicam
Dur bende çantamı doldurup geliyorum öyle vuracağım sana
uyur ikimizin genelde bu saatlerde uyuyo anlasmis gibi yakindir uyumasiBenimki de uyusa
2 yıldır direksiyon sallıyorum tek gittiğim yer okulAynen Kafa dengi bir arkadaş bulunca kacirmiyirm heryeei geziyoruz
Arabada altimizda direksiyon nereye biz oraya
Gezerm yarın senin için gezicem
Hadi gel bakalimDur bende çantamı doldurup geliyorum öyle vuracağım sana
kafa nereye biz orayaaa hesabi yaniAynen Kafa dengi bir arkadaş bulunca kacirmiyirm heryeei geziyoruz
Arabada altimizda direksiyon nereye biz oraya
Gezerm yarın senin için gezicem
Bir sağdan bir soldan besleniyor oynuyo benimleuyur ikimizin genelde bu saatlerde uyuyo anlasmis gibi yakindir uyumasi
Hiç yani ben de bugun gittimkafa nereye biz orayaaa hesabi yani
nolmus yani bende yarin gezicem pazara gidicem
Senin yaşadığım yerde aksiyon yok canimm2 yıldır direksiyon sallıyorum tek gittiğim yer okul
kafa nereye biz orayaaa hesabi yani
nolmus yani bende yarin gezicem pazara gidicem
aslinda surekli cikiyorumda park vs gibi yerlere gidebiliyorum az daha buyusun awmye falan giderim kucukya pek gezilmiyo oyuzden zaten kucaktan indigi yok tek elle avmde ne magazaya girerim ne bisey oyuzden:))Şimdide çık her ortama alossin sıcaklığa kar altında bile gezdi benim çocuklar gerçi Ege de yağan kara kar denmez ama soğuktu yani :))
Olmaz mı araç aralarından çocuklar yol ortasına atlasin gör bak bacaklar nasıl titriyor geçen birine kozarken hem sürüyorum hemde camdan bağırıyorum az daha kaldırıma cikoyordimSenin yaşadığım yerde aksiyon yok canimm
iy gene izin veriyomus neguzelkısmen adam beni vuracak gaz doldurmaktan
Yakında gazi bana yittaracak uçarak gidicem her yere
buda oyle vala memisler pert yaniBir sağdan bir soldan besleniyor oynuyo benimle
En kötüsü de birine carpmakOlmaz mı araç aralarından çocuklar yol ortasına atlasin gör bak bacaklar nasıl titriyor geçen birine kozarken hem sürüyorum hemde camdan bağırıyorum az daha kaldırıma cikoyordim
Sözde birbirlerini korkutuyorlar benim arabanın önüne otiyorlar birbirlerini kaldırımdan onlara camdan seslenirken durmadim gidiyordum son anda toparladım direksiyon ://
en guzeliHiç yani ben de bugun gittim
Aynen canım surunuyoruzbuda oyle vala memisler pert yani
Şükür yaşamadım Allah uasatmasin ama kaç tane arkadaşım oldu daha birini araba önüne otmedim şimdiki çocukların oyun anlayışı cok cok farklı ://En kötüsü de birine carpmak
Şükür yaşamadım Allah uasatmasin ama kaç tane arkadaşım oldu daha birini araba önüne otmedim şimdiki çocukların oyun anlayışı cok cok farklı ://En kötüsü de birine carpmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?