En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
sende gezmeye ohh supermis cnm benim yerimede gezz bnde bi havalar iy olsun kizi alip kacicam
Şimdide çık her ortama alossin sıcaklığa kar altında bile gezdi benim çocuklar gerçi Ege de yağan kara kar denmez ama soğuktu yani :))

Şimdide çık her ortama alossin sıcaklığa kar altında bile gezdi benim çocuklar gerçi Ege de yağan kara kar denmez ama soğuktu yani :))
aslinda surekli cikiyorumda park vs gibi yerlere gidebiliyorum az daha buyusun awmye falan giderim kucukya pek gezilmiyo oyuzden zaten kucaktan indigi yok tek elle avmde ne magazaya girerim ne bisey oyuzden:))

Senin yaşadığım yerde aksiyon yok canimm
Olmaz mı araç aralarından çocuklar yol ortasına atlasin gör bak bacaklar nasıl titriyor geçen birine kozarken hem sürüyorum hemde camdan bağırıyorum az daha kaldırıma cikoyordim

Sözde birbirlerini korkutuyorlar benim arabanın önüne otiyorlar birbirlerini kaldırımdan onlara camdan seslenirken durmadim gidiyordum son anda toparladım direksiyon ://

En kötüsü de birine carpmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…