Tamam o zaman bekleyelim bende isterim kekden cekirdektenYok ben illa beklicem boğazımdan geçmez şimdi
Yarın yapayım benYa hayrına arada biriniz etiket yapın bana :)
Bence sen tüm topiği topla gel senin topiği bugünlük izin çık hepsineTamam o zaman bekleyelim bende isterim kekden cekirdekten
Yok olmaz zaten kacamak yapmıslarBence sen tüm topiği topla gel senin topiği bugünlük izin çık hepsine
Sayfayı bulamıyorum iki saat.. son msjı ara bilmem neYarın yapayım ben
Tamm Tamm onu da ben yaparımTamam hemen söyledim de kim getircek
Nasılda canım çekti o 3 luyuBenim yanımda diyet miyet yapmayın kızeeem Vazgeçmem bu 3lüden beneneee o kapatsın gözünü
VuuuTatlılarda daha azdı simdi dahada arttı canım simdiden 10 bin mesaj olmıs
Girip bir karıştırayımmı ortalığı heee yapim mii yapimmiiiiYok olmaz zaten kacamak yapmıslar
Cumaya az kaldı
Tamam o zaman etiket yapıyorum ne zaman yapayım ben aksama kadar burdayımSayfayı bulamıyorum iki saat.. son msjı ara bilmem neetiket olsa direk dalarım.. yarın sıra sende
Hangi üçlü gıııNasılda canım çekti o 3 luyu
Tamm canım kolay gelsinOkuldaydim bugün provalar arttı gelince de biraz KV gittim şimdi yemek yedik ve ödev var yapay cevre ile ilgili maket yapicaz erken biterse işimiz gelirim inşallah
Bende gıcık oluyordum beklemeye belki sende olursun :)Vuuuya bende bir de şu saniye sınırı olmasa valla gıcık oluyorum acil pro verilsin bana
Gel gel sensiz dokundurmadım kimseciklereNasılda canım çekti o 3 luyu
ÇikiletaGirip bir karıştırayımmı ortalığı heee yapim mii yapimmiiii,ne kaçamağı neler yemişler :))
Geldim ki yakaladımTamam zaten gitti simdi o gelene kadar yersin
Vallaha ya ben hız seviyorumBende gıcık oluyordum beklemeye belki sende olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?