Çekirdeği,kurabiyeyi ,cipsi kapıp geliyorum hemen
Niden acabaAynen canım iyi giidyor mesaj sayısı özellikkle cok iyi
Kız diyette o baska birsey yok muÇekirdeği,kurabiyeyi ,cipsi kapıp geliyorum hemen
Gel sen gelcem ben yineÇekirdeği,kurabiyeyi ,cipsi kapıp geliyorum hemen
Tamam hemen söyledim de kim getircek
Bakmadım benTatlılar kac bin olmus en son baktınız mı hiç
Hırsızdı bir tur uyıdu uyandı abisiyle oynadı birazdan uyutma merasimine başlarız bakalım ne kadar sürerBebik napiyobende çamaşır katliyorum
Tamam canım ben bakarım birazdan :)))Bakmadım ben
Bende hep atlıyorum her geldiğimde 30-40 sayfa oluyorGeçmiş oku oku bitmiyor ki hep atlıyorum
Benim yanımda diyet miyet yapmayın kızeeem Vazgeçmem bu 3lüden beneneee o kapatsın gözünüKız diyette o baska birsey yok mu
Okuldaydim bugün provalar arttı gelince de biraz KV gittim şimdi yemek yedik ve ödev var yapay cevre ile ilgili maket yapicaz erken biterse işimiz gelirim inşallahKukrim nerdesin hatun
Tamam zaten gitti simdi o gelene kadar yersinBenim yanımda diyet miyet yapmayın kızeeem Vazgeçmem bu 3lüden beneneee o kapatsın gözünü
Kolay gelsin kankacım ❤Okuldaydim bugün provalar arttı gelince de biraz KV gittim şimdi yemek yedik ve ödev var yapay cevre ile ilgili maket yapicaz erken biterse işimiz gelirim inşallah
KaçmaaaaGel sen gelcem ben yine
Evet ya ne çok ürüyor bu sayfaBende hep atlıyorum her geldiğimde 30-40 sayfa oluyor
Yok ben illa beklicem boğazımdan geçmez şimdiTamam zaten gitti simdi o gelene kadar yersin
Tatlılarda daha azdı simdi dahada arttı canım simdiden 10 bin mesaj olmısEvet ya ne çok ürüyor bu sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?