- Emoji Skoru
- 27.772
- Puanlar
- 548
Anladım canım çok geçmiş olsun stresten olmuştur belkiSağol canım, epilepsi hastası, okulda sınavdan çıkınca olmuş
Bebusum diyette degilim hasta yatagindayimgurtmingotam @tontriko @-cantanem- @yasminsay -VUSLAT- evlaefe @ervanazlim Zipzip- @tuzsuz_ruh @DenizinYosunKokusu
Biraz da diyettekileri ekleyeyimnefislerine hakim olabiliyorlar mı
Nasıl oldun canım nazar değdi sana valla reklamlara çıktın ya izledim daha yeniBebusum diyette degilim hasta yatagindayim
Çok geçmiş olsun :/Bebusum diyette degilim hasta yatagindayim
Nasıl oldun canım:)Bebusum diyette degilim hasta yatagindayim
Geçmiş olsun abla şimdi nasıl bide nerdeki kızınKızım yine nöbet geçirmiş ve ben yanında olamıyorum
Üniversite okuyor canım başka şehirdeGeçmiş olsun abla şimdi nasıl bide nerdeki kızın
Nerde okuyoki abla cok mu uzak gitseydi keşkeÜniversite okuyor canım başka şehirde
Canım 1 saatlik mesafe bile olsa zor ondan başka 3 çocuğu daha varNerde okuyoki abla cok mu uzak gitseydi keşke
Ay bende unideyken hastalanmistim bir ara hastaneden yurda dönerken annem yok diye ağlamistim ☺Üniversite okuyor canım başka şehirde
Oda doğruCanım 1 saatlik mesafe bile olsa zor ondan başka 3 çocuğu daha var
Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canim
Sağolun kızlar, konuştum şimdi çıkmış hastaneden yurda geçiyorlarmış.Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım, dün gece de konuştum moralsizdi.Anladım canım çok geçmiş olsun stresten olmuştur belki
Burdayım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?