Maşaallah canım harika bir menü olmuşYaprak sarma, pırasalı börek, patatesli börek, kıymalı pide, içli köfte, fellah köfte, kuskus salata, tavuklu salata.
tatlı/ tuzlu kurabiye, çikolata soslu muhallebili kek
Tatlı ve kurabiye ablam yaptı, çoğuda kaldı dağıttım ama yine duruyor
En iddialısı benim tarifPişmemiş makarna Tarif olmayınca öyle sunmaya karar verdim.Direk pakette mi tabakta mı sunsam karar veremedim
Hu maşallah ellerine sağlık evet çeşit çok olmuş olsun yersiniz artık bir iki günYaprak sarma, pırasalı börek, patatesli börek, kıymalı pide, içli köfte, fellah köfte, kuskus salata, tavuklu salata.
tatlı/ tuzlu kurabiye, çikolata soslu muhallebili kek
Tatlı ve kurabiye ablam yaptı, çoğuda kaldı dağıttım ama yine duruyor
Bizim kafa hep etkinliğe çalışıyorİpe diz
İyi fikir bence gıda boyası kullan amaBizim kafa hep etkinliğe çalışıyorRenk renk boyamamı ister misin
Harikasın ben sulu boyamı yoksa guaj boyamı diye düşünüyordumİyi fikir bence gıda boyası kullan ama
Harikasın ben sulu boyamı yoksa guaj boyamı diye düşünüyordum
Heyyy gidi gençlik Heyyy daha bundan seneler önce k-pop istanbul için rahmetli babamı nasıl kandirdigim geldi aklımaAslında ramen yapsaydım ben, korecanlardan alırdım belki oy
Etkinlik deyince aklıma geldi, kızımla yaptığımız onlu birlik evi nasıl olmuşBizim kafa hep etkinliğe çalışıyorRenk renk boyamamı ister misin
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Benim gözlerde bayram ettiMaşaallah canım harika bir menü olmuşAma cidden fazla olmuş Gözler,mideler bayram etmiş
Çeşit olsa sorun yok,sorun yaptıklarımın miktarındaHu maşallah ellerine sağlık evet çeşit çok olmuş olsun yersiniz artık bir iki gün
Allah mekanını cennet etsin canım❤Heyyy gidi gençlik Heyyy daha bundan seneler önce k-pop istanbul için rahmetli babamı nasıl kandirdigim geldi aklıma
Kalabalıkmıydı o kadar yaptınBenim gözlerde bayram etti
Çeşit olsa sorun yok,sorun yaptıklarımın miktarındapide hamurum bile kaldı ablam yarin pizza yaparim diye aldi
Çok güzel olmus
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık
Sağolun canlarÇok güzel olmuş ellerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?