Merhaba canım nasılsınHayırlı akşamlar abla
Hayırlı akşamlar abla
Bahar temizliğine başladım:) Sabahtan beri daha yeni oturdumNeden yorgunsun
İyi canım sen nasılsınHayırlı akşamlar nasılsınız
Vakit geçiyor geçmişi okurken:)Benimde niyetim yok:)
İyiyim bende biraz koşturmaca ,biraz gezmece anca oturdumKankacim bende yazdım kayboldum :))
Iyiyim kankicim sen nasılsın ❤
Ellerine sağlık canım kolay gelsinBahar temizliğine başladım:) Sabahtan beri daha yeni oturdum
Ne güzel gece uykusuna erken yatıyor seninkiİyi canım bebek uyutma maraton u başladı
Aynen buraya yetişemeyiz:)Vakit geçiyor geçmişi okurken:)
Bende iyiyim çok şükür anca oturdum bugün biraz dışarda işlerim vardı ,biraz da çocukları gezdirdik öyleİyi canım sen nasılsın
Ne haber tatlım❤ Anlaşmazlığı halletin mi:)Hayırlı akşamlar abla
Hayırlı akşamlar abla
Ne güzel ya en sevdiğim ama aklıma takıldı bahar geldimi kiBahar temizliğine başladım:) Sabahtan beri daha yeni oturdum
Bende öyle biraz dışarı çıktık sonra biraz bazlama yaptım,yemek toparlama bu saat oldu.Birazda ödev hazırlığı yaptık:)Bende iyiyim çok şükür anca oturdum bugün biraz dışarda işlerim vardı ,biraz da çocukları gezdirdik öyle
Bende öyle biraz dışarı çıktık sonra biraz bazlama yaptım,yemek toparlama bu saat oldu.Birazda ödev hazırlığı yaptık:)Bende iyiyim çok şükür anca oturdum bugün biraz dışarda işlerim vardı ,biraz da çocukları gezdirdik öyle
Geç kalınca kuduruyor canım hiç uyutamıyorumNe güzel gece uykusuna erken yatıyor seninki
Iyi abla sen nasılsınNasılsın canım
Bitti mi slaytıBende öyle biraz dışarı çıktık sonra biraz bazlama yaptım,yemek toparlama bu saat oldu.Birazda ödev hazırlığı yaptık:)
İyi canım sağol:)Iyi abla sen nasılsın
Uhulet ve suhuletle anlaştıkNe haber tatlım❤ Anlaşmazlığı halletin mi:)
Şükür canım, biraz yorgunum:)Hayırlı akşamlar nasılsınız
Sağol minnoşumEllerine sağlık canım kolay gelsin
Ben simdi uyutsam uyanır 3 te uyur tekrar oynatiyorum oyüzden ☺Geç kalınca kuduruyor canım hiç uyutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?