- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.122
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gideyim kahvaltı hazırlayayım oğlanı ekmeğe göndereyim artık silkelemmek lazım :))
Ekmek aldır ama sen ekmek yemeBen gideyim kahvaltı hazırlayayım oğlanı ekmeğe göndereyim artık silkelemmek lazım :))
Günaydın canım nasılsın.Her şey tatsızAma KOAH olmaktan iyidir :)
Günaydın canım nasılsın kuşum.Günaydın :))
Kolay gelsin canim yaslar kacti.Gunaydin millet bu gun cumartesi ve 4 cocuk evde![]()
Günaydın canım benimGünaydın canım ❤
Yok ben yemiyorum canım isterse diye mercimek ekmeği var halaEkmek aldım ama sen ekmek yemeBen de kahvaltıda çıkıyorum,görüşürüz inşallah.Afiyet olsun :*
Ben esimi gonderdim lahvaltidan sonra girdim yataga silkelenedom daha:))Hadi silkelenelim![]()
Şükür kahvaltı ya gidiyorumGünaydın canım nasılsın.
Günaydın canım nasılsın kuşum.
Kolay gelsin canim yaslar kacti.
Günaydın canım benim
Aferin cici kızYok ben yemiyorum canım isterse diye mercimek ekmeği var hala![]()
Kime gidiyorsun kuzum afiyet olsun balim bem yatakdayim :))Şükür kahvaltı ya gidiyorumsen nasılsın
MutfağaKime gidiyorsun kuzum afiyet olsun balim bem yatakdayim :))
Bemde bir ere gidiyon sandim deluuu:)))Mutfağa![]()
Yok canım dün bir arkadaş haftaya gelin dedi ama nasip olur mu bilmem hiç öyle kahvaltılarda takildigim olmadı nasıl olur bilmem :))Bemde bir ere gidiyon sandim deluuu:)))
Ne demezsinGünaydın canımKesin çok mutlusundur
![]()
Hehe benimkiler sagolsunlar karga kahvalti etmeden ayaktalarYeminle etiket yapacaktım sen geldin kankm benim yaaaa hadi takalim hunileri benim ortanci uyanması daha
O uyanınca hareket geliyor eve![]()
Buyuk 9 digerleri 3,3,3Günaydın canım nasılsın.
Günaydın canım nasılsın kuşum.
Kolay gelsin canim yaslar kacti.
Günaydın canım benim
Hayırlısı olsun üzülme sen :)Iyiyim canım sen nasılsın,
Hallettik canım simdilik bakalım geri gelirse ne olur bilmiyorum izne ayırdım :)
Saol canım üzülmem canım sıkıldı sadece dün neyseki gecti :))Hayırlısı olsun üzülme sen :)
Tükandamısın
Kolay gelsin :)Saol canım üzülmem canım sıkıldı sadece dün neyseki gecti :))
3 de gideceğim canım evdeyim simdi :)
Saol canım :)Kolay gelsin :)