- 24 Eylül 2018
- 98.622
- 295.233
- 698
Amin ,hepimizi inşallahHiç bişey yapmasin sadece mutlu etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ,hepimizi inşallahHiç bişey yapmasin sadece mutlu etsin
Buraya takilmiyor pek :)Görmedim demek ki ben :)))
Yok çalışkan hatun o çalışıyor :))Buraya takilmiyor pek :)
O zaman görmemem normal :)))Buraya takilmiyor pek :)
benim soğandan haberim var 7 lira olmuş ://Jenna16 sigarayı bırakarak cook iyi yapmıssn gercekten bugün sabah paket bası 2 lira zam geldi :)
Bu hafta hiç bişi yapamadım canım 2 gün sürekli yattım yatarak 2 kilo verdimSen neler yapıyorsun zıpzıp :))
Keşke bende yatarak versemBu hafta hiç bişi yapamadım canım 2 gün sürekli yattım yatarak 2 kilo verdim
Dünde calıstım yogundu cokk bakamadım buralara sabah uyandım erkenden burdayım :)))
Ney 7 mi ne olmus öyle canım soganabenim soğandan haberim var 7 lira olmuş ://
Tabii canım :)O zaman görmemem normal :)))
Hiç bişi yiyemedim ki canım ondan gitti sanırım :))Keşke bende yatarak versem
Tam zamanında olmuş o zaman :)Bir de an pahalısını içiyordumJenna16 sigarayı bırakarak cook iyi yapmıssn gercekten bugün sabah paket bası 2 lira zam geldi :)
15.5 olmus en pahalısı :))Tam zamanında olmuş o zaman :)Bir de an pahalısını içiyordum
Eee gene ucuz Muş bende daha pahalı sandım ben en son bir paket aldım geçen sene 11 liraydı15.5 olmus en pahalısı :))
2 yıldır zam yapmamıslardı:))Eee gene ucuz Muş bende daha pahalı sandım ben en son bir paket aldım geçen sene 11 liraydı
İçmezler su zikkkimi işte
Her gün en az 1 paket içiyordum bir de15.5 olmus en pahalısı :))
Dün kuzenlerime diyorum,içmeyin şu zikkimi diye Ben biraktim ,onlar devam ediyor hala :/Eee gene ucuz Muş bende daha pahalı sandım ben en son bir paket aldım geçen sene 11 liraydı
İçmezler su zikkkimi işte
Cook iyi olmus bırakman inşaallah bir daha baslamazsınHer gün en az 1 paket içiyordum bir de
Ağzının tadı geldi mi seninde uzun süre içenler tat alamiyormus bişeylerden :))Dün kuzenlerime diyorum,içmeyin şu zikkimi diye Ben biraktim ,onlar devam ediyor hala :/