- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Herkesler duymuş mu yavIyiyim canım sen nasılsın,
Hallettik canım simdilik bakalım geri gelirse ne olur bilmiyorum izne ayırdım :)
Datlumgünaydın komşum :))
günaydın ponçik :))
günaydın kaptan
günaydın
Hayırdır kaptan ?
Dün VUSLAT abla neden gelmiyorsun demisti takımda sıkıntı var dedim buraya yazınca herkes öğrendi :)))Herkesler duymuş mu yav
Hala uataktayim kalkamıyorumDatlum
Günaydın canımgünaydın kaptan
Önemli değil canım çözdük simdilik :)Hayırdır kaptan ?
Dün VUSLAT abla neden gelmiyorsun demisti takımda sıkıntı var dedim buraya yazınca herkes öğrendi :)))
Himm ok işte ben kendime hakim olamayacağı mı bildiğimden sorun olmamak adına korkuyordum hep inşallah problem olmaz canım benim bir daha :))Günaydın canım
Önemli değil canım çözdük simdilik :)
Sabah 7 bile yoktu uyandım ,az uykuyla yaşamak iyi de benimki de hepten az :/Sen naptın ?Beşik mi salladın ?Hala uataktayim kalkamıyorumgece 3 te yatmak pismanliktir :/
Burda anlatmam olmaz olayı canım, kendiine hakim olamayacak birsey yok ki takımda menülere elestiri gelirdi en fazla :))Himm ok işte ben kendime hakim olamayacağı mı bildiğimden sorun olmamak adına korkuyordum hep inşallah problem olmaz canım benim bir daha :))
1.30 da eşim balığa gitti çocukları da o zaman yatırdı küçüklerin ikisi öğlen uyuduğu için bayağı uyumadilar baba gidene kadar sonra yattik bende daldım telefona çıkamadım :))Sabah 7 bile yoktu uyandım ,az uykuyla yaşamak iyi de benimki de hepten az :/Sen naptın ?Beşik mi salladın ?
Tabii ya,çok güzel oluyorAyyy Hanife nin numara bende var ya arası girip bakıyorum kız hoşuma gitmeye başladı sanki kardeşim gibi valla çok mutlu oldum
Allah seni napmasin :)))Tabii ya,çok güzel oluyor
Şarjim ölünce ben gittim,sen gelmissin o zaman :)1.30 da eşim balığa gitti çocukları da o zaman yatırdı küçüklerin ikisi öğlen uyuduğu için bayağı uyumadilar baba gidene kadar sonra yattik bende daldım telefona çıkamadım :))
Hanife kim :))Ayyy Hanife nin numara bende var ya arası girip bakıyorum kız hoşuma gitmeye başladı sanki kardeşim gibi valla çok mutlu oldum
Napmasın ?Allah seni napmasin :)))
Biizim kankilerden :))Hanife kim :))
Ortak kankeytomuzHanife kim :))
Hiç bişey yapmasin sadece mutlu etsinNapmasın ?
Biizim kankilerden :))
Görmedim demek ki ben :)))Ortak kankeytomuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?