- 24 Haziran 2015
- 39.922
- 154.661
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim geleceğimin parlak olduğu küçükken belliydi,uslu durursam şirinleri göreceğime inanıyordum
Sağollll
Minik için 5 dakikalık iş gelsin yeter kiCanfeb minigi geçmiş mesaj sayısında inanmıyorum ben sok
Canfeb bu kategoride bayağı hızlı koşuyorCanfeb minigi geçmiş mesaj sayısında inanmıyorum ben sok
Farkettim baksana minigi bile geçmişCanfeb bu kategoride bayağı hızlı koşuyor
Orasida doğruMinik için 5 dakikalık iş gelsin yeter ki
Ben de inanıyordum küçükkenBenim geleceğimin parlak olduğu küçükken belliydi,uslu durursam şirinleri göreceğime inanıyordum
Sen de sağ olSağollll
Orasida doğru
Bize has bir durum olmalıBen de inanıyordum küçükken
Sen de sağ ol
Kocası sağolsun ya da vardiyasi5mi desemCanfeb minigi geçmiş mesaj sayısında inanmıyorum ben sok
Geçen kategoride az demişti mesajlarım, hırs yaptı herhalde Canfeb Nevoşu da geçerse şaşırmamFarkettim baksana minigi bile geçmiş
Insan etiket yapar dedikodumu bensiz mi yapiyosunuzCanfeb bu kategoride bayağı hızlı koşuyor
Bize anlatan, açıklayan yoktu ki, herşeyi gerçek sanıyırduk Filmlerde gerçekten insanlar ölüyor sanıyordum ve tvnin içinde sanıyordum insanlarıBize has bir durum olmalı
Hepicigini gecicem de koca da benden geçecek yetisemiyorumGeçen kategoride az demişti mesajlarım, hırs yaptı herhalde Canfeb Nevoşu da geçerse şaşırmam
Yaptım ya benInsan etiket yapar dedikodumu bensiz mi yapiyosunuz
Hepicigini gecicem de koca da benden geçecek yetisemiyorum
Ah canım ,pek tatlı imişiz,ve de saf şimdikiler valla cebinden çıkartır biziBize anlatan, açıklayan yoktu ki, herşeyi gerçek sanıyırduk Filmlerde gerçekten insanlar ölüyor sanıyordum ve tvnin içinde sanıyordum insanları
Yaptım ya ben