Aynen öyle oldu
Bütün büyüyü bozdum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle oldu
Bütün büyüyü bozdum ben
Olur olur bal gibi olur
Bak şimdi oldu benim sivilcem orada değilBurnumu ondan göremiyorumSize gozumdeki gülmekten gelen yaşı çekip atmak isterdim ama burnumun tam yanında sivilce çıktı göz zevkiniz bozulmasın simdi
Yazıklar olsun banaAynen öyle oldu
Yok o kadar değilYazıklar olsun bana
Bak şimdi oldu benim sivilcem orada değilBurnumu ondan göremiyorum
Maharet sivilcede diyorsun yaniBak şimdi oldu benim sivilcem orada değilBurnumu ondan göremiyorum
Kaşım gözümün üstünde,dudağım burnumun altında IQ yaşım git gide düştüSize gozumdeki gülmekten gelen yaşı çekip atmak isterdim ama burnumun tam yanında sivilce çıktı göz zevkiniz bozulmasın simdi
Tabi canım ondanMaharet sivilcede diyorsun yani
Allah razı olsunYok o kadar değil
Jenna Var mı sivilcen soyle bakayım .Lili gecmisden geliyor okusun onun burun gözü açık mi bakalimO zaman Jenna16 da da sivilce var
Yoktu ama,var mı yoksa ? Avatar beni bozduO zaman Jenna16 da da sivilce var
BakalımJenna Var mı sivilcen soyle bakayım .Lili gecmisden geliyor okusun onun burun gözü açık mi bakalim
Jenna Var mı sivilcen soyle bakayım .Lili gecmisden geliyor okusun onun burun gözü açık mi bakalim
Yok bacım ya ,olsa tükan senin Devrik mi ona da baksınJenna Var mı sivilcen soyle bakayım .Lili gecmisden geliyor okusun onun burun gözü açık mi bakalim
Gelsin bakalım devrik yazabiliyor muYok bacım ya ,olsa tükan senin Devrik mi ona da baksın
Şu anda çıkmadıysa yokturYoktu ama,var mı yoksa ? Avatar beni bozdu