hosgelipsen cnm mende hindi gedirdim cuman heyir olsun görüserixMerhaba herkese
Yok gagalarini kopartacakmişsiniz yaMidenden mi
Senin de cümen mubarek canimhosgelipsen cnm mende hindi gedirdim cuman heyir olsun görüserix
Hanım abla kopartıcakYok gagalarini kopartacakmişsiniz ya
Afiyet olsun canım❤Ben geldim geçmiş okudum gidiyorum tartida eksi geldim kahvaltiyla kutlama yapayım
qolay gelsin cnmSenin de cümen mubarek canimmen de gedirem ele evi temizliyecem yene
Ben de çarşamba gitmiştim pazara:)
tahinli kek ispanakli gül börek bide tuzlu kurabiye aksam resim atimda geride kalmisdir baya
makarna var dediler yine geldik
Kuslarimin cik cik sesleri geliii kulagima
Yok gagalarini kopartacakmişsiniz ya
Ben geldim geçmiş okudum gidiyorum tartida eksi geldim kahvaltiyla kutlama yapayım
Hanım abla kopartıcak
Ben çok gitmiyorum pazara, markette de hemen hemen aynı zaten fiyatlar:) 6 ayda bir yolum düşerse giderimKararsız kaldım napsamki .
Gayet güzel ellerine sağlık olsun.
Cızzzzz yasaklı bölgedesin
Oyyy kıyamamamm
Menn koparacamm
Çok yeme afiyet olsaun .
Yesssss
Ben çok gitmiyorum pazara, markette de hemen hemen aynı zaten fiyatlar:) 6 ayda bir yolum düşerse giderim
O zaman git abla, yürüyüşün olur:)Her hafta gidiyorum hem dolaşmışoluyorum yürüyüşte oluyor bana.
O zaman git abla, yürüyüşün olur:)
sayfa 500 e kadar gittim nerde ywharikamo bir önceki adımdan görebilirsin eklenenleri canım
☺Bakacam artık duruma göre giderim herhalde:))
Verdin gazı bana şimdi
Yok canım,katilirim ben.Sonuç hüsran olacak ama olsunAaaaaaaa olmaz katıl lütfen bama sen deynepe verdi gazı kaçtı gitti
Haydaaaaa nşyekineee
Gğnaydınlar olsun sanada
Gözüm korktu ama vazgeçmem
Ben de vazgeçmemGözüm korktu ama vazgeçmemBevvab niye vazgeçmiş ki ?
Pazarda daha taze ama ,seviyorum ben,hem yürüyüş oluyor :))Ben çok gitmiyorum pazara, markette de hemen hemen aynı zaten fiyatlar:) 6 ayda bir yolum düşerse giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?