Oo,ben katılmasam mı napsamNasıl da tanıyor beni
Az geri yatayım dedim bu saat olmuş
Öğleden sonra evde de değilim işlerim var,nasıl yetiştireceğim,bir cee dedim kaçayım
Ha untmadan makarna yapacak olanlar,fazla özenmeyin ,süslemeyin de ha ,yormayı kendinizi
Günaydın hanımlar birazdan dişçiye gidiyorum. Dolgulu dişim kaç gündür ağrıyor yemek yiyemiyorum bakalım ne diyecek gitmişken Tuna’nın dişleri de göstereceğiz . Korku değil de ne kadara maal olacağını merak ediyorum dolar da çıkmış etkilemiştir kesinbu arada tuvaletini tutuyor daha inatla
Nasıl da tanıyor beni
Az geri yatayım dedim bu saat olmuş
Öğleden sonra evde de değilim işlerim var,nasıl yetiştireceğim,bir cee dedim kaçayım
Ha untmadan makarna yapacak olanlar,fazla özenmeyin ,süslemeyin de ha ,yormayı kendinizi
Günaydın şekerciğim
Dişte enfeksiyon ola bilir yüzde hafif şime filan varmı.
Özele gidiyorsan fiatlar malum zaten.
Tuna bence diş korkusundan tutuyordur,sakın üsteleme nasılsa kendisi gider yapar.
Gümnaydınlar nereye gidiyorsun bakalım.
Günaydınlar olsun şekercim
ne guzel kim gönderiyor banada ablam yag peynir falan yollar oranin tereyagida cok gzel olur rengi sapsari tane tane offBen de emzikliyim kuzu siz dediniz olmadı getirtirim ben Iğdır’dan kaşar ımı gönderiyorlar kayısı mı da göndersinler
O sarı yağ canım ben Sarıyağ yemiyorum arkadaşlar var peynirdiler var gönderiyorlar kargoylane guzel kim gönderiyor banada ablam yag peynir falan yollar oranin tereyagida cok gzel olur rengi sapsari tane tane off
evet cnm sari yag ben cok seviyorum.O sarı yağ canım ben Sarıyağ yemiyorum arkadaşlar var peynirdiler var gönderiyorlar kargoyla
Oo,ben katılmasam mı napsam
gunaydin herkese hayirli Cumalar olsun❤❤
Sağolsunlar canım 5senenkalınca oluyor bayağı arkadaş eş dostevet cnm sari yag ben cok seviyorum.
neguzel oyle hayirli arkadaslarin varmis masallah
nasilsin ablam dünden kalan bisey oldumu hepsi havada biti dimiAaaaaaaa olmaz katıl lütfen bama sen deynepe verdi gazı kaçtı gitti
Haydaaaaa nşyekineee
Gğnaydınlar olsun sanada
Azerinn'in sunumu gördükten sonra sanırsam:)Aaaaaaaa olmaz katıl lütfen bama sen deynepe verdi gazı kaçtı gitti
Haydaaaaa nşyekineee
Gğnaydınlar olsun sanada
burdada ne cok igdiri bilen cikti mutlu oldum gercektenSağolsunlar canım 5senenkalınca oluyor bayağı arkadaş eş dost
nasilsin ablam dünden kalan bisey oldumu hepsi havada biti dimi
Azerinn'in sunumu gördükten sonra sanırsam:)
Dünya küçük derler canımburdada ne cok igdiri bilen cikti mutlu oldum gercektengenelde pek kisi bilmez oralari
o 4 kisi neler kacirdiginin farkinda degilİyiyim canım sağol sen nasılsın,4 kişi filan gelemedi kaldı bayağı arada gidip tırtıklıyorum
Kondurdu kuşları tabi
Sorma, baştan eledi bizi bu kuşlarİyiyim canım sağol sen nasılsın,4 kişi filan gelemedi kaldı bayağı arada gidip tırtıklıyorum
Kondurdu kuşları tabi
aynen cnm ben kaciyorum aksam görsürüzDünya küçük derler canım
aynen cnm ben kaciyorum aksam görsürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?