Burası soğuk henüz park havası gelmedi:)Evet abla hava güzeldi büyük oğlanı tutamıyorum
yok cnm cok farkli bisey ama sülememmmmTavuk dünyasımı yapcan sen
Sende mi Azerbaycanlısın:)yok cnm cok farkli bisey ama sülememmmm
sen benim gece ortaamsin kiskanma gelHiç te bıle hıh
igdir azerisiyim benSende mi Azerbaycanlısın:)
ellerine sağlık afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kızlar :))Kavurma ♥ben :)
Kars azerisi düğününe gitmiştim çok güzel oynuyorlar yiaaaaigdir azerisiyim ben
Azeri dili konuşmuşsunuz :)Diliniz anlaşılıyor konuşabilirsiniz:)igdir azerisiyim ben
Minik catlayacak dedi azerin ama apaçık anlaşılıyor ne diyorlarAzeri dili konuşmuşsunuz :)Diliniz anlaşılıyor konuşabilirsiniz:)
esimde kars azerisi :) evet azerice oyunu guzel gercekten sarkilarida cok guzel oluyoKars azerisi düğününe gitmiştim çok güzel oynuyorlar yiaaaa
arada konusuruz ablaAzeri dili konuşmuşsunuz :)Diliniz anlaşılıyor konuşabilirsiniz:)
Men konuşma bilmiremarada konusuruz abla
aslinda catlayacak yerine yarilacak derizde azerinn kibar oldu sanaMinik catlayacak dedi azerin ama apaçık anlaşılıyor ne diyorlar
Bizde driz onu yarildim gülmekten diye acaba bizde mı azeriyizaslinda catlayacak yerine yarilacak derizde azerinn kibar oldu sana
cok su icen zahide yetisde degilmiydi günde 15 20 litre icenMen konuşma bilmirem
Müge anlı da bir Azeri vardı çok su içen onun sayesinde anlıyorum ne konustugunuzuBirTutamMutluluk20
Yok bu sıkistikca su içiyordu :))cok su icen zahide yetisde degilmiydi günde 15 20 litre icen
Hepimiz azeriyizBizde driz onu yarildim gülmekten diye acaba bizde mı azeriyiz
belkide köken oraya dayaniyodur arasdirmak lazimBizde driz onu yarildim gülmekten diye acaba bizde mı azeriyiz
Hepimiz azeriyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?