- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.880
- 698
Nereye gitti manzaraBen 2. Kattayim manzara vardı artık yok
Azerice biliyo musunuz kuzu?hep sorcam unutuyodum gel sarilalim
Ben yine unuttuydum son dakikada oylesine hatri kalmasin diye cektimAynen una yazmak çok orj
Bir de tarihi yanlış yazıp sonra düzeltenler var misal benAzerice biliyo musunuz kuzu?
Ben yine unuttuydum son dakikada oylesine hatri kalmasin diye cektim
Hadi gisganma gel sana da sarilakAyrilin bakem bu ne böyle sevgi pitircigi gibi
Ben 5. KattayimÇok yüksek katlarda ben de oturamam, yükseklik korkum var, ama 5. 6. katlar iyi oluyor manzara açısından
Bir de tarihi yanlış yazıp sonra düzeltenler var misal ben
tabi ana dilimiz o azerice konsuruz aile akraba ortaminda:)Azerice biliyo musunuz kuzu?
Ben deHadi gisganma gel sana da sarilak
Ben 5. Kattayim
kıskanma o hepimizin ablişiHiç kıskanmadım
Aa ne gozel cox sevindim canim arada azerbaycan dilinde yazisaq gizli sohbetlerimiz olanda qizlar basa dusmesintabi ana dilimiz o azerice konsuruz aile akraba ortaminda:)
ele mende onu deyeceydim arada bele danisaxAa ne gozel cox sevindim canim arada azerbaycan dilinde yazisaq gizli sohbetlerimiz olanda qizlar basa dusmesin
Anladiniz mi kesin anlamislardir
açtım actinmi
Minik catlar meraktanele mende onu deyeceydim arada bele danisax
Olsun ben ogretirim sana kankiAkintiladim ardından bana yazdığımı gördümbunu anlıyorum da daha anlaşılmaz yazanlar var ://
Bir kere bana sosyal medyada kürtçe bişey yazılmıştı kızken :// çeviri yaptırdım bana bildiğin küfür yazmışMinik catlar meraktan
Yox canim Sirvanda yasayiram men Bakiya 1.5 saatliq mesafedeaynenbaküdesen
Zamanında makedoncaya merak sardirdiydim arkadaşım Makedon göçmeni ya tebe tebe umiram diyorduk senin dinledigin herifin şarkısıOlsun ben ogretirim sana kanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?