Aç Aç Aç Aç ne diyorum ben açım galibaAz daha bekleyin heyecan olsun
Kısaydı ya yanlışım üşenmedim düzelttim ,çok olunca kim uğraşacak diyorumTürkçeyi katlettin Deynep
Düzeltmişsin
Kazen en son 11 gibi gelmiş ya ,o yüzden öyle düşünmüştüm.
Kısaydı ya yanlışım üşenmedim düzelttim ,çok olunca kim uğraşacak diyorum
Kazen en son 11 gibi gelmiş ya ,o yüzden öyle düşünmüştüm.
Merak ettim,tontişin fikri de güzeldi,ben de farklı bir yere yazmayı mı düşünsem acaba?Yalnız tarihi öyle bir yere yazdım kiaşırı profesyonel oldum
Nettin ketçap a mi yazdınYalnız tarihi öyle bir yere yazdım kiaşırı profesyonel oldum
Merak ettim,tontişin fikri de güzeldi,ben de farklı bir yere yazmayı mı düşünsem acaba?
I ıh söylememNettin ketçap a mi yazdın
Anaa niye demiyon kiz sarilirdikbaska kim azeri
Bana normal gozukuyo kucuk mu kiBana çekim işi bitince omuzlarımdan yük kalkıyor,en çok sunum fotoları geriyor beni.Eskiden boyut büyük olduğundan uğraştırıyordu ama şimdi rahatız en azından.Kolay gelsin diyeceğim de açmıştırsın zaten konunu
Yazın çok küçük büyüt birazHerkese karışacağım illa
Ben seni hep İzmir de yaşıyorsun saıyorum.
Misafirin çok oluyor yakınlaşınca. :)
Nasılsın Canım
Unutmadım Canım
Annemler geldi birkaçgün önce,bendeler bir kaçgün daha
Yoğunum uğrayamıyorum
Kaç kat çıktılar isi yalıtım i yapıldı mı tabi bunlar önemli deynep içinBen hava güzel olursa yine balkonda çekerim:)deynepnaz merak ediyordur belki inşaat ne durumda diye
açtım actinmiO nereye yazmış ki
I ıh söylemem
İyi iyi, yalıtım, mantolama çok iyiKaç kat çıktılar isi yalıtım i yapıldı mı tabi bunlar önemli deynep için
hep sorcam unutuyodum gel sarilalimAnaa niye demiyon kiz sarilirdiksarilan smiley calismiyo
Aynen una yazmak çok orjMerak ettim,tontişin fikri de güzeldi,ben de farklı bir yere yazmayı mı düşünsem acaba?
7 kat izni almak kolay değil cokmesin birdeİyi iyi, yalıtım, mantolama çok iyiŞu an 5. katı çıkıyorlar, 7 kat olur sanırsam
Ayrilin bakem bu ne böyle sevgi pitircigi gibihep sorcam unutuyodum gel sarilalim
Yeri sağlam7 kat izni almak kolay değil cokmesin birde
Istemem ben yukseklerde gözüm yokYeri sağlamBurada 10-12 kat bile var
Çok yüksek katlarda ben de oturamam, yükseklik korkum var, ama 5. 6. katlar iyi oluyor manzara açısındanIstemem ben yukseklerde gözüm yok
kiskandinmi yoksaaAyrilin bakem bu ne böyle sevgi pitircigi gibi
Ben 2. Kattayim manzara vardı artık yokÇok yüksek katlarda ben de oturamam, yükseklik korkum var, ama 5. 6. katlar iyi oluyor manzara açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?