Ben hava güzel olursa yine balkonda çekerim:)Bu sefer sunum için bişey bulamadım hava açar inşallah yarın
Ben hava güzel olursa yine balkonda çekerim:)deynepnaz merak ediyordur belki inşaat ne durumda diye
O zaman bir mi iki mi neydi katı, şimdi 5.katı çıkıyorlarInsaati takipteyiz
Ben hava güzel olursa yine balkonda çekerim:)deynepnaz merak ediyordur belki inşaat ne durumda diye
Gozkulak olalım kaçak kat cikmasinlarO zaman bir mi iki mi neydi katı, şimdi 5.katı çıkıyorlar
Yok kaçak değil, inşaat firmasınınGozkulak olalım kaçak kat cikmasinlar
Git reklam parası iste,yaptığınız inşaatın reklamını yapıyorum deYok kaçak değil, inşaat firmasının
Git reklam parası iste,yaptığınız inşaatın reklamını yapıyorum de
Ben görmedim, bakayımAzerinden sonra konu açan varmı biri daha demiş sanki
Emira demişti de konu açıldığına dair bildirim gelmedi henüz.Ben görmedim, bakayım
Sadece Tontriko'yla Azerinn'in var, başka görmedim benEmira demişti de konu açıldığına dair bildirim gelmedi henüz.
Açmıştır da Kazen emmi gelmemiştir siteyeSadece Tontriko'yla Azerinn'in var, başka görmedim ben
Türkçeyi katlettin DeynepAçmıştır da Kazen emmi gelmemiştir siteye
OlabiluAçmıştır da Kazen emmi gelmemiştir siteye
Bana çekim işi bitince omuzlarımdan yük kalkıyor,en çok sunum fotoları geriyor beni.Eskiden boyut büyük olduğundan uğraştırıyordu ama şimdi rahatız en azından.Kolay gelsin diyeceğim de açmıştırsın zaten konunu
Yazın çok küçük büyüt birazHerkese karışacağım illa
Ben seni hep İzmir de yaşıyorsun saıyorum.
GordunmuBence nasıl yapıldığını yazmak ve hangi fotoları koyacağına karar vermek daha uzun işdaha konuyu açmadım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?