Okuma abla dün bütün gün geçmiş okudum100 sayfaOkumıcam bu sefer
100 sayfa oku oku bitmez zatenOkuma abla dün bütün gün geçmiş okudum
Bana çekim işi bitince omuzlarımdan yük kalkıyor,en çok sunum fotoları geriyor beni.Eskiden boyut büyük olduğundan uğraştırıyordu ama şimdi rahatız en azından.Kolay gelsin diyeceğim de açmıştırsın zaten konunuMakarnamı yaptım sıra geldi en zor kısıma yani konu açmak
Yazın çok küçük büyüt birazYaw ben psikopatim galiba plansiz uykuyu da sevmiyorum benbak uyudum islerim kaldi kim yetistirecek simdi
Ben seni hep İzmir de yaşıyorsun saıyorum.Ben istanbuldayım .
Geçmiş okurken bugünü kaciriyoruz100 sayfa oku oku bitmez zaten
Acaba nedir nedir
Yoğurt denince akla hemen onun adı gelir
Manti mantı
Söylemem sürpriz olsun ,keşke mantı türü mü alaydım acaba ?Hımmm mantı değil yoğurt var makarna var ozaman eristemi
Aynen, ben de resimleri çekerken geriliyorumBana çekim işi bitince omuzlarımdan yük kalkıyor,en çok sunum fotoları geriyor beni.Eskiden boyut büyük olduğundan uğraştırıyordu ama şimdi rahatız en azından.Kolay gelsin diyeceğim de açmıştırsın zaten konunu
Yazın çok küçük büyüt birazHerkese karışacağım illa
Ben seni hep İzmir de yaşıyorsun saıyorum.
Evet, sonra kimse kalmıyorGeçmiş okurken bugünü kaciriyoruz
Çekiyorum birkaç tane ,sonra çektiklerime bakıyorum ,yok ı ıhh olmamış bu karanlık olmuş,bu uzak çıkmış,bu net çıkmamış diye baştan ,sonra yine beğenmiyorum derken stres basıyorAynen, ben de resimleri çekerken geriliyorumOndan sonra rahatlıyorum
Sonra oluyor telefonda 150 tane resimÇekiyorum birkaç tane ,sonra çektiklerime bakıyorum ,yok ı ıhh olmamış bu karanlık olmuş,bu uzak çıkmış,bu net çıkmamış diye baştan ,sonra yine beğenmiyorum derken stres basıyor
Tabii sunumda dokturcen dimi seni seniSöylemem sürpriz olsun ,keşke mantı türü mü alaydım acaba ?Olsun oy vermeyen vermesin ,yapmak istiyorum ben bu tarifi
Aynen eşim bu ne yaaa diyo en sonSonra oluyor telefonda 150 tane resim
Sonra hangileri iyi diye tek tek inceleyip silmeSonra oluyor telefonda 150 tane resim
Döktürür müyüm döker miyim bilemiyorumTabii sunumda dokturcen dimi seni seni
Bak patron tek resimle işi bitirdi keramet onda belki deSonra hangileri iyi diye tek tek inceleyip silme
Evet ya, benim bir saatimi alıyor neredeyse, seç silSonra hangileri iyi diye tek tek inceleyip silme
Bir ipucu daha üzerine dokmeli bir makarnaDötürür müyüm döker miyim bilemiyorum
Ben de çok resim eklemicem artık, 2-3 tane yeterBak patron tek resimle işi bitirdi keramet onda belki de
Bu sefer sunum için bişey bulamadım hava açar inşallah yarınBen de çok resim eklemicem artık, 2-3 tane yeter
Bana çekim işi bitince omuzlarımdan yük kalkıyor,en çok sunum fotoları geriyor beni.Eskiden boyut büyük olduğundan uğraştırıyordu ama şimdi rahatız en azından.Kolay gelsin diyeceğim de açmıştırsın zaten konunu
Yazın çok küçük büyüt birazHerkese karışacağım illa
Haha senin içine kaynana kaçmış
Ben seni hep İzmir de yaşıyorsun saıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?