En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Sağol nevoşum eklediğin için

Sağol canımcım

Her zaman beklerim ışınlayım seni hemen

Yesinki azcık daha kilo alsın

Tabiki ben yiyecem sen gel beraber yerik hepsini
Ellerine sağlık ablacım

Yesss saat 1 gibi gelecekler

O gün bugün müymüş.Bugün yetiemem gerçi oraya,bana kargoyla göndersin bari Söyleyin ksmesin darılmasın bana gelmedi diye

Heeee maalesef o gün bugün kargoda bile şu anda
Geldi kendiyle konuş

Yettim gariii

Ben gideyim de okula hazirlanayim çok konuştum gene :))

Kolay gerlsin

Kalacağını kim söyledi

Kalmaz zaten anında midede

Yaw ben psikopatim galiba plansiz uykuyu da sevmiyorum benbak uyudum islerim kaldi kim yetistirecek simdi
sen yaparsin azerinn halledersin sen azerinn önce boyle soleyerek motive et kendini sora Bismillah de basla

Son düzenleme:
Makarnamı yaptım sıra geldi en zor kısıma yani konu açmak

İşin en zor kısmına geldin bakalım ellerine sağlık olsun.

Sağol canısı teşekkürler

HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. Masallah abla nekadar marifetlisin orda gözüme carpan franbogazli kekmii bayildimm ona

Sağol canımcım o dediğin irmikli tatlı frambuaz değil vişne suyuyla hazırladım onu.
3 renkli irmik tatlısı diye geçiyor nette.

HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablaaaaa daha kahvaltı bile yapmadım hepside enfes gözüküyor ellerine sağlık

Sağol kuzum teşekkürler

Benim de mantı ve kuru domates salatası ve elmalı pasta ve börek ve üç renkli irmik tatlısı gözüme çarptı hepsinden istiyoruuum HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye.

Hemen yolluyorum adresi ver sen bana

Yaaa ama ben diyetteyimmmm

Çok üzgünüm bunlar misafirlere

Abla ellerine saglik bi catal ala bilir miyim

Çatal ne demek tabakla yollayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…