Makarnası yok zaten başkasına sattımBu ne canım sabah öğle akşam yok yaslisiniz yok kilolusunuz
Atiiin beni denizlere yalan kk size kalsinKİB az olur söyleyelim direk atsınlar
niye zor olsunki oyle dusunme . bugunden yarina nolcagi hic beli olmaz cnmAmin inşallah zor bundan sonra hayırlısı
O mama değil canım makarna yarışması:)nevos mama yarismasinda yemek tarzidami yapiliyordu azerin makarna kofte yapmis kus yuvasinda bileydim bnde döktürürdüm
Öyle abla düzelir inşallahSenin küçük bebiş var olacak o kadar:)
İyiyim canım çok şükür
Hani anlasmistikMakarnası yok zaten başkasına sattım
Şimdide kk ya çamur atıyorAtiiin beni denizlere yalan kk size kalsin
Oooh ellerine sağlıkMakarnası yok zaten başkasına sattım
İnşaallah canım:)Hamilelikte uyku düzenin nasılsı çok etkiliyor:)Öyle abla düzelir inşallah
Para az geldiHani anlasmistik
Sefamız olsunOooh ellerine sağlık
Ben atayim bogazin derin sularına sogukturda şimdiŞimdide kk ya çamur atıyorBizim burada deniz yok yoksa atardım
Tamam o işi sana bırakıyoruz at kurtulalımBen atayim bogazin derin sularına sogukturda şimdi
Bencede tatlımdmii ortalik sesizlesiyo bi sen bi ben astsolistler en son cikarmis ondan
Geceleri uyku tutmuyordu pek ablaİnşaallah canım:)Hamilelikte uyku düzenin nasılsı çok etkiliyor:)
Çok riskli böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji gidip geliyorum belirsiz yaniniye zor olsunki oyle dusunme . bugunden yarina nolcagi hic beli olmaz cnm
İşte şimdide onun uykusu tutmuyorGeceleri uyku tutmuyordu pek abla
İşte şimdide onun uykusu tutmuyorGeceleri uyku tutmuyordu pek abla
Ah kuzumm kbEllerine saglık canım, hiç canım çekmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?