Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Corbamla borekim de var onlarda verino da daha iyi olur .Baklavası ,makarnası neyi var ise ver gitsin
![]()
Geçer inşaaallahÇok riskli böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji gidip geliyorum belirsiz yani
anaaaa mama yarismasina katilcam diyince bnde o sandim hicde dikat etmedimmm yuhh banaO mama değil canım makarna yarışması:)
Bu bitince mamaya katılacağım dedi.Şimdi sıra mamada:)anaaaa mama yarismasina katilcam diyince bnde o sandim hicde dikat etmedimmm yuhh bana![]()
Bak gidersem dönmemToplasın her şeyini gitsin![]()
Anladim cnm gecmis olsun Rabbim sifa versinÇok riskli böbreklerde protein kaçağı devam ediyor nefroloji gidip geliyorum belirsiz yani
Git görelimBak gidersem dönmem![]()
Hep minigin dolduruslari bunlar iftira attı üstüme kaldıBu ne canım sabah öğle akşam yok yaslisiniz yok kilolusunuz![]()
Amin inşallah tesekkur ederim dualarınız içinAnladim cnm gecmis olsun Rabbim sifa versin
himm şimdi anladimmmBu bitince mamaya katılacağım dedi.Şimdi sıra mamada:)
Şimdi sıra mamada orayı yıkacakhimm şimdi anladimmm![]()
Kim azerinn miŞimdi sıra mamada orayı yıkacak![]()
simdide yastik kilifinda sunum yapcakmissŞimdi sıra mamada orayı yıkacak![]()
Evet sunumları ile ortalığı yakıyorKim azerinn mi
Güzel fikir gelsin görelim:)simdide yastik kilifinda sunum yapcakmiss![]()
Tamam nasıl yapsakA
Anlasabiliriz![]()
Ayy hiç sevmem kaplicaya atın beniBen atayim bogazin derin sularına sogukturda şimdi
simdi her ay ayni sekildemi yarisilcak yani tarif hep mama dimiGüzel fikir gelsin görelim:)