Rabbim sabır versin canım tekrar olur inşaallah.Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah.Allah bağışlasın benim miniğim iki gün yaşadı erken doğum oldu 4ay oldu
dmii ortalik sesizlesiyo bi sen bi ben astsolistler en son cikarmis ondanBanada öyle geldi sanki gece hep ikimiz kaliyoz
KiB le KiB le haketti
Öyle zatenhadi oyle olsun inandik
KİB az olur söyleyelim direk atsınlarKiB le KiB le haketti
Neducuksunuz tek tek gelin
Allah sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah .Allah sabrını versinAllah bağışlasın benim miniğim iki gün yaşadı erken doğum oldu 4ay oldu
Biz sana nazar boncuğu takacağızNeducuksunuz tek tek gelin
Kendime nazar boncuğu takayim
Başınız sağolsunAllah bağışlasın benim miniğim iki gün yaşadı erken doğum oldu 4ay oldu
KİB az olur söyleyelim direk atsınlar
Zor biraz canım rahatsızlık bıraktı şimdilik protein kaçağı oluştu böbreklerde yüksek tansiyon yüzünden bir yıl yasaklandı şimdilik. Kafam dağılsın diye yarışmaya katılmak iyi olur dedimRabbim sabır versin canım tekrar olur inşaallah.Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah.
Basin sagolsun Rabbim acini dindirsin hayirli evlatlar nasip etsin insallahAllah bağışlasın benim miniğim iki gün yaşadı erken doğum oldu 4ay oldu
Toplasın her şeyini gitsino da daha iyi olur .Baklavası ,makarnası neyi var ise ver gitsin
Amin inşallah canımAllah sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah .Allah sabrını versin
İyi yaptın canım sürekli düşünmek olmuyor.Kafayı dağıtacak bir şeyler yapmak lazımZor biraz canım rahatsızlık bıraktı şimdilik protein kaçağı oluştu böbreklerde yüksek tansiyon yüzünden bir yıl yasaklandı şimdilik. Kafam dağılsın diye yarışmaya katılmak iyi olur dedim
Amin inşallah zor bundan sonra hayırlısıBasin sagolsun Rabbim acini dindirsin hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Bu ne canım sabah öğle akşam yok yaslisiniz yok kilolusunuzToplasın her şeyini gitsin
Düşünmeyincede olmuyo zor bir sınavİyi yaptın canım sürekli düşünmek olmuyor.Kafayı dağıtacak bir şeyler yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?