Ben değilimacabaa kim kirmizi papicda cok konusur oldu
Sen Hep bu saatlerde geliyorsun dimi canımiiy geceler hanimlar misafirlerim yeni giti anca girebildim yine cok konusmusunuz okuyamadim
Yaşını ve kilonu vurgulayarak bize ne demek istedin.Öhö Öhö efem 27 yaşında gencecik bir baaaayanim (belkide baymam ) çok da zayifim bir dene velet buyutuyorum adım canfeb soyadim kimki Turkiyeliyim secmenlerimi sandıkta görmek Istiyorumyarışmacı arkadaslara başarılar
Kesinlikle doğru tespitBiz hiç konuşmuyoruz konuşturuyorlar
Aynen otomatiğe almışlaraynen yoksa konusdugundan degil yani
Öğretmenimiz kızmasın sonraKesinlikle doğru tespit
Galiba öyle yapmışYaşını ve kilonu vurgulayarak bize ne demek istedin.Sen yaşlısın ve şişkosun mu diyorsun
aslinda tüm gün buralardayim bugun pek giremedim. ama gece daha cok giriyor gibiyim sankiiSen Hep bu saatlerde geliyorsun dimi canım
Evliyim çalışıyorum muhasebe finans olarak canım 32 yaşındayım. Sen neler yapıyorsunİyi canım sen nasılsın evli misin biraz kendini anlatır mısın:)
Bende evliyim canım 37 yaşındayım tabi şimdilik:)Evliyim çalışıyorum muhasebe finans olarak canım 32 yaşındayım. Sen neler yapıyorsun
Hep yalan kuru iftirakanit var abla
Ben bilmem olanı söyledim bizde yalan da yok hilaf daYaşını ve kilonu vurgulayarak bize ne demek istedin.Sen yaşlısın ve şişkosun mu diyorsun
Bak hala devam ediyorBen bilmem olanı söyledim bizde yalan da yok hilal da
Banada öyle geldi sanki gece hep ikimiz kaliyozaslinda tüm gün buralardayim bugun pek giremedim. ama gece daha cok giriyor gibiyim sankii
hadi oyle olsun inandikHep yalan kuru iftira
Allah bağışlasın benim miniğim iki gün yaşadı erken doğum oldu 4ay olduBende evliyim canım 37 yaşındayım tabi şimdilik:)
3 çocuk annesiyim ve ev hanımıyım:)
Evet beni bir o geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?