- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Hehh Allah tan sen varsın abla ya eşimden daha çok ortaksın uykusuzluğumaBen buradayım:)
Eşler hep çalışıyor bizde buralarda takılıyoruz nasılsın:)Hehh Allah tan sen varsın abla ya eşimden daha çok ortaksın uykusuzluğuma
Uykusuz sen nasılsın ablaEşler hep çalışıyor bizde buralarda takılıyoruz nasılsın:)
Senin küçük bebiş var olacak o kadar:)Uykusuz sen nasılsın abla
İyi geceler hoşgeldin hemşerim:)İyi geceler hanımlar
Pardon canım tecrübeli annemBende 3 yaşında 1 tane var, bu ikinci bebe olacak.Kısmet bakalım
Hoş bulduk nasılsın keyfin nasılİyi geceler hoşgeldin hemşerim:)
İyi canım sen nasılsın evli misin biraz kendini anlatır mısın:)Hoş bulduk nasılsın keyfin nasıl
Bende kendimi anlatmak istiyorum sonrada yarışmacı arkadaslara başarılar diliycemİyi canım sen nasılsın evli misin biraz kendini anlatır mısın:)
Anlat bekliyorum:)Bende kendimi anlatmak istiyorum sonrada yarışmacı arkadaslara başarılar diliycem
Hoşgeldin canım evet çok konuşuyorlariiy geceler hanimlar misafirlerim yeni giti anca girebildim yine cok konusmusunuz okuyamadim
KonuşuyorlarHoşgeldin canım evet çok konuşuyorlar
acabaa kim kirmizi papicda cok konusur olduHoşgeldin canım evet çok konuşuyorlar
O otomatik çıkıyor birinci sırayaşöyle bi baktimda yine 1.sirada nevoss var
Öhö Öhö efem 27 yaşında gencecik bir baaaayanim (belkide baymam ) çok da zayifim bir dene velet buyutuyorum adım canfeb soyadim kimki Turkiyeliyim secmenlerimi sandıkta görmek IstiyorumAnlat bekliyorum:)
Biz hiç konuşmuyoruz konuşturuyorlarKonuşuyorlar
aynen yoksa konusdugundan degil yaniO otomatik çıkıyor birinci sıraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?