- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Ben de müze yazmıştım tam daAma müze olmuyor.Benimde aklıma Selimiye camisi geldi ama olur mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de müze yazmıştım tam daAma müze olmuyor.Benimde aklıma Selimiye camisi geldi ama olur mu acaba
TamamBeterin beterinden var ,haline şükret dostum
Belki diğerleri İstanbul'dakilerden yapar hep, Sümela manastırına baksan:) Taktım ben bunaMüze olmuyor :)) böyle kız kulesi Galata kulesi mesela öyle yerler olabilir
Dur bakayım hatırım için güzel fotoları var mıBelki diğerleri İstanbul'dakilerden yapar hep, Sümela manastırına baksan:) Taktım ben buna
Bak hadiDur bakayım hatırım için güzel fotoları var mı
Kusun yuvasindayumurtaMantar mı nerde mantar
Guzel bi sunumla patlatirsin sen gardasim ey dusunAzerinden iyi yapamam ben çekiliyorum yarışmadan
Dermişim
Sümela da SümelaBelki diğerleri İstanbul'dakilerden yapar hep, Sümela manastırına baksan:) Taktım ben buna
Nickini "zalımın kızı "koydum .Kusun yuvasindayumurta
Guzel bi sunumla patlatirsin sen gardasim ey dusun
İç dış resimleri vardır ondan dedimSümela da Sümela
yapma bee ne edek anam tencere takimi lazimNickini "zalımın kızı "koydum .
Vardır tabii,hem çok güzel bence :)İç dış resimleri vardır ondan dedim
E sen bunu yaparsan,ben nasıl katılacağım ¿ Şuurumu kaybettim,hükümsüzdüryapma bee ne edek anam tencere takimi lazim
Yaparsin sen bak galpsiz degilim tum ipuclarimi verdimE sen bunu yaparsan,ben nasıl katılacağım ¿ Şuurumu kaybettim,hükümsüzdür
Üç tane buldum degisik yeter mi kiBak hadi
Konu açılsın öyle bakıcam benNevo gelsen de acsan su konuyu tuk detaylari konustuk kpnumda konusulacak sey kalmadi
AynenVardır tabii,hem çok güzel bence :)
Yarışmaya hangi cesaretle gireceğim diyorumYaparsin sen bak galpsiz degilim tum ipuclarimi verdim
Niye o kadar azmış kiÜç tane buldum degisik yeter mi ki
Postalıyorum demeAllah kabul etsin canım❤ Ben açmıyorum dirilişi, kılıçlı savaş falan olunca kızım korkuyor:) Pahitahtı da, yatak odasında tv var eşimi postalıyorum orada izle diye:)
Maşallah Efe'mePostalıyorum deme
Benim oğlan Hayy dır Allah Hakk tır Allah diye geziyor