- 24 Eylül 2018
- 98.420
- 294.905
- 698
Arar buluruuum izinii,bilirsin zır deliyim bennAynen ravioli gibi:) Ama çok iddialı tarifi:)
Ahahh evet bulmuşsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arar buluruuum izinii,bilirsin zır deliyim bennAynen ravioli gibi:) Ama çok iddialı tarifi:)
Ahahh evet bulmuşsun
Sağol canım❤ Bahar enerjimi tüketti iyiceGecmis olsun ablacım
Arar buluruuum izinii,bilirsin zır deliyim benn
Kars ani harabeleri dünya tarihinin ilk şehriİlk aklıma gelen oydu aslında, camiiyi tercih eden olmuyor pek Balıklı göl de ikinci gelen aklıma:)
Geçmiş olsun canımPolen alerjim tuttu, hapşurmaktan başım ağrıyor
Bahar alerjin mi vardı abla cook zor gercektenSağol canım❤ Bahar enerjimi tüketti iyice
Duymadım onu:) Merak ettim bakıcam daha sonra:)Kars ani harabeleri dünya tarihinin ilk şehri
Ya benim gibi saatler sonra görseydin1 saat olmuş kukrim yazalı şimdi gördüm, çoktan yapmıştır
Sağol canım❤Geçmiş olsun canım ♥
Sen de sağol canımSağol canım❤
Evet canım, sorma burnum, gözlerim kızardı iyiceBahar alerjin mi vardı abla cook zor gercekten
Ya benim gibi saatler sonra görseydin
ŞekerSen de sağol canım ♥
Beterin beterinden var ,haline şükret dostum
O zaman müze daha iyi olur sanki:)Zipzipin söylediği güzel ama fazla resim yok içi falan olan bir yer olsun daha çok resim basilabilen
Bal
Müze olmuyor :)) böyle kız kulesi Galata kulesi mesela öyle yerler olabilirO zaman müze daha iyi olur sanki:)