İyi akşamlar ablacimBen kaçtım hanımlar yarın sabah biraz geç gelirim herhalde,sabahtan kekide hallederim hazır olur.
Misafirler saat 1 de gele ekler,görüşürüz iyi akşamlar hepinize
Iyi aksamlar ablacım ❤ ❤Ben kaçtım hanımlar yarın sabah biraz geç gelirim herhalde,sabahtan kekide hallederim hazır olur.
Misafirler saat 1 de gele ekler,görüşürüz iyi akşamlar hepinize
Rica ederim canım inşallah güzel bir tercih olurSağol canımiyi buldun çoğu klasikleri tercih eder biz bunu yapal çıktı alayım hemen
Sümela manastırıTarihi eser hakkında bilgi hazırlayacak misiz deyin bakayım hangisini yapalim
Ayasofya CamiiSümela manastırı
İlk aklıma gelen oydu aslında, camiiyi tercih eden olmuyor pekAyasofya Camii
Akşam diriliş var 3. Ve son gün orucuma niyetliyim :)İlk aklıma gelen oydu aslında, camiiyi tercih eden olmuyor pekBalıklı göl de ikinci gelen aklıma:)
Allah kabul etsin canım❤ Ben açmıyorum dirilişi, kılıçlı savaş falan olunca kızım korkuyor:) Pahitahtı da, yatak odasında tv var eşimi postalıyorum orada izle diye:)Akşam diriliş var 3. Ve son gün orucuma niyetliyim :)
Afiyet şifâ olsun canım50 dk kaldı gideyim sarımsaklı yoğurt yapayım salata yapayım makarnamı ısıtayım
Yaparlar kesin onu yoksa kapadokyayi istiyordum ama onuda yapan olurSümela manastırı
Geçmiş olsun banada oluyor oPolen alerjim tuttu, hapşurmaktan başım ağrıyor
Allah kabul etsin canımAkşam diriliş var 3. Ve son gün orucuma niyetliyim :)
Pazarda,orda,burda
Sağol canımGeçmiş olsun banada oluyor o
Gecmis olsun ablacımPolen alerjim tuttu, hapşurmaktan başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?