Lezbiyen videoları izliyorum normal mi

Universitede bir ders almistim guzel sanatlardan. Estetik zevkiniz varsa lezbiyen videosu izlemen cok normal. Bu videolar görsellik gozetilerek cekiliyor. Kadin erkek videolarinda ise hayvani durtuler ön planda.
(Türkiyede okumadim)

Orgazm suresi de normal. Ilk mesajin yanlis anlasildi, 5 10 saniyede doruga cikiyorsun gibi dusunuldu. Dorukta kalma süren bu di mi?

Universitede bir ders almistim guzel sanatlardan. Estetik zevkiniz varsa lezbiyen videosu izlemen cok normal. Bu videolar görsellik gozetilerek cekiliyor. Kadin erkek videolarinda ise hayvani durtuler ön planda.
(Türkiyede okumadim)

Orgazm suresi de normal. Ilk mesajin yanlis anlasildi, 5 10 saniyede doruga cikiyorsun gibi dusunuldu. Dorukta kalma süren bu di mi?
Evet doğru beni tek anlayan sensin ön sevişme seks süresi 30-40 dk dorukta olduğum 5-10-15 sn

Normal bir süre. Kasılma yarım saat sürecek hali yok ya o doruk noktası zaten o kadar sürüyor
Kısacası dana gibi 1saat debelen sonrası 10sanıye olacak iş değil

Simdi yorum yazarsam ilgini cekmekten korkarimAmaa 5 sn orgazm falan vay beeeeee dedirtirdi banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…