Banlanmalı konu gelmiş yine sakın davran guzuuumO normal de 5 sn.de nasıl orgazm oluyor onu da bi sevabına anlatırsan süper olur. Orgazm ne onu mu bilemiyon acaba?
Acaba arladaşın 5 10 saniye kavramında mı sorun var? Brn anlayamıyorum. Bana anlatın.Banlanmalı konu gelmiş yine sakın davran guzuuum
Zaten arkadaş 5 saniyede de yazıp gitmiş anlaşılanAcaba arladaşın 5 10 saniye kavramında mı sorun var? Brn anlayamıyorum. Bana anlatın.
Yazamam merfem yazamamm polemiğe girememmAcaba arladaşın 5 10 saniye kavramında mı sorun var? Brn anlayamıyorum. Bana anlatın.
seni frenlemeye geldim, sakin ol champ,daha yeni çıktın mapustanAcaba arladaşın 5 10 saniye kavramında mı sorun var? Brn anlayamıyorum. Bana anlatın.
O normal de 5 sn.de nasıl orgazm oluyor onu da bi sevabına anlatırsan süper olur. Orgazm ne onu mu bilemiyon acaba?
İlişki sırasında hep başka şeyler düşünüyorum, aklımı hiç odaklayamıyorum hatta bazen zevk almıyorum desem doğrudur. Bir rahatlama geliyor seks sırasında o da 10-15 sn filan sürüyor ama normal seks 1 saate yakın. 2. Yi istemiyorum pek cinselliğe düşkün biri değilim. Normalde kaç dk falan sürmesi lazım kiO normal de 5 sn.de nasıl orgazm oluyor onu da bi sevabına anlatırsan süper olur. Orgazm ne onu mu bilemiyon acaba?
Normalde ne kadar sürmeli anlamadım. Sevişmemiz 1 saate yakın sürüyor ön sevişme ile birlikte hatta bazen zevk alamıyorum. Ama bir rahatlama geliyor 10-15 sn kasılıyorum o kadarZaten arkadaş 5 saniyede de yazıp gitmiş anlaşılan
Evet doğru beni tek anlayan sensin ön sevişme seks süresi 30-40 dk dorukta olduğum 5-10-15 sn(Türkiyede okumadim)
Orgazm suresi de normal. Ilk mesajin yanlis anlasildi, 5 10 saniyede doruga cikiyorsun gibi dusunuldu. Dorukta kalma süren bu di mi?
Simdi yorum yazarsam ilgini cekmekten korkarimErkeklerden hoşlanıyorum, erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum ama mast yaparken lezbiyen videoları izliyorum bu normal midir? Ve orgazm olma sürem 5-10 sn sonrasında daha istemiyorum birden soğuma oluyor. Anlamsız şekilde, ama hoşlandığım bir adam olunca hemen tahrik olıyorum. Erkek ve kadın videoları çok dikkatimi çekmiyor böyle olan var mı
Ne diyorsun aq normal seks sırasında doruğa ulaştığım saniye 10 sn diyorum yoksa başlar başlamaz orgazm olmuyorumSimdi yorum yazarsam ilgini cekmekten korkarimAmaa 5 sn orgazm falan vay beeeeee dedirtirdi banaaa
Normal bir süre. Kasılma yarım saat sürecek hali yok ya o doruk noktası zaten o kadar sürüyor
Kısacası dana gibi 1saat debelen sonrası 10sanıye olacak iş değil
Aaa çok ayıpNe diyorsun aq normal seks sırasında doruğa ulaştığım saniye 10 sn diyorum yoksa başlar başlamaz orgazm olmuyorum
Allahım neler olüyööööAaa çok ayıp