lezbiyen miyim ?

bence biseksüelsin şu mavi en sıcak renktirdeki kıza benzettim olayını bu durumlarda net teşhisi kim koyuyor bilmiyorum psikoloğa falan git

bir arkadasin dedigi gibi cinsel cekim olabilir, yada kizi dusunup ardindan dusuncelerini bastirdiysan zihnin oyun oynayabilir, escinsel olsan duygusal bir cekim olurdu. eger biseksuelsen(ki bu utanilacak bir sey degil) erkek adayi varsa onunla ol, homofobik bir toplumda yasiyoruz cok cekersin sonra

Benim şahsi görüşüme göre cinsel çekimin yanında romantik duygular besliyorsanız (çoğu heteroseksüel kadının erkek arkadaşlarına beslediği duygular gibi) evet kendinizi lezbiyen olarak tanımlayabilirsiniz.
Fakat sadece fantezilerinizi süsleyen ve cinsellik sınırını geçmeyen bişeyse kendinizi lezbiyen olarak tanımlamanızın birbirine gerçekten aşık lezbiyen çiftlere bi nevi haksızlık (doğru kelimeyi bulamadım kusuruma bakmayın) olacağını düşünüyorum.

Allah aşkına biseksüelin nesi utanılacak bir şey değil? Size mantıklı geliyor mu hem erkekle hem kadınla ilişkiye girmek?
Bu nasıl normalleşti bu kadar anlamıyorum doğrusu....

Takinti haline gelmis bazen takintilar insanlara gercek olmayan seyleri gercek gibi gosterebiliyor maalesef ve psikoloji dalinda buna Okb hastaligi deniyor sizi rahatsiz etmeseydi ve gelip buraya konu acmasaydiniz eyvallah derdim ama belliki rahatsizlik duyuyorsunuz bu durumdan emin olun lezbiyen degilsiniz seytanin bir oyunudur lutfen bu oyunlara sakin ama sakin kulak asmayin uzerine gittikce size yapisir kalir psikolojinizide etkiler ister istemez ... biseksuelsin diyen arkadaslarada cok kiziyorum gercekten konu sahibine yanlis yonlendiriyorsunuz farkinda bile degilsiniz her neyse cnm kafana takma eger devam ederse uzmana danis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…