- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
geyik yaptınız kızı kaçırttınız ah şu kk hatunları
Bende gecen ruyamda seni gormustum kanka..artık cok gec
bir arkadasin dedigi gibi cinsel cekim olabilir, yada kizi dusunup ardindan dusuncelerini bastirdiysan zihnin oyun oynayabilir, escinsel olsan duygusal bir cekim olurdu. eger biseksuelsen(ki bu utanilacak bir sey degil) erkek adayi varsa onunla ol, homofobik bir toplumda yasiyoruz cok cekersin sonra
Bence değil öyle olsa bilse buna kimse kesin bişey söyleyemez sonuçta her gördüğüm kızla böyle hayaller kuruyorum dememiş.. kız değilsede artık bu kadar lezbiyensin lafından sonra iyice düşünmeye başlar :-DSizin yorumunuz ne?
Tolin elden gidiyor deseneBende gecen ruyamda seni gormustum kanka..
:-D siz söylüyosanız kesin öyledir efendimaaaa sen bilmiyomusun kk nın çogunlugu lezbiyen
ben erkeklere ilgi duyuyorum pampa kusura bakmaBende gecen ruyamda seni gormustum kanka..
Iyi aksamlar herkese. 1 bucuk yildir duzenli giden bir iliskim var.erkek arkadasimi seviyorum ve evlenme teklifide aldim 4 ay once.
Sorunum su ki , universiteden bi kiz arkadasim var.kendisiyle cok yakin sayilmayiz ancak hal hatir sorariz, ayda bir ancak kahve icmeye falan cikariz.
Ben anlam veremedigim hisler besliyorum bu kiza karsi.yani onu optugumu hayal ediyorum.ruyamda bile onunla sevistigimi gordum 3 kere. Ben galiba kiz arkadasimdan hoslaniyorum ama daha once hic boyle bir sey hissetmemistim hemcinsime karsi.nasil basacikacagim bilmiyorum.acaba ben lezbiyen yada bi seksuel miyim ? Yoksa beynim bana sacma bir oyun mu oynuyor ?