Yok arazi olmadim.yazilan yorumlari okuyup cikiyordum sadece zira fazlasiyla bos konusan var.cevap vermem gerekirse
Fake degilim.
26 yasinda , yani cocukluk yasimi coktan gecmis bir bireyim.
Ben daha yardimci yorumlar okurum diye beklerken , sirf mesaj yazmis olmak icin yazan insanlari gormek sinirime dokunmadi degil.sonucta benim problemim sizin matrak konunuz oluyorsa vicdaninizi sorgulayin lutfen.
Eger biseksuelsem ya da lezbiyensem ona gore hayatimi yonlendirmek isterim.
En azindan su andaki erkek arkadasima uygun bi dille ayrilmamiz gerektigini soyler onunda vaktini harcamamis olurum.
Ayrica psikologluk bir durum gormuyorum.
Cunku escinsellik bir hastalik degil yaratilistan gelen bir ozelliktir.
Ciddi yorum yazan herkese tesekkur ederim.
Git uyu cocuk , yada fake misin tarzi yorumlari yazanlarada uzuntumu bildirip kendilerini konuma bir daha mudahil olmamaya davet ediyorum.tesekkurler.
Fake degilim.
26 yasinda , yani cocukluk yasimi coktan gecmis bir bireyim.
Ben daha yardimci yorumlar okurum diye beklerken , sirf mesaj yazmis olmak icin yazan insanlari gormek sinirime dokunmadi degil.sonucta benim problemim sizin matrak konunuz oluyorsa vicdaninizi sorgulayin lutfen.
Eger biseksuelsem ya da lezbiyensem ona gore hayatimi yonlendirmek isterim.
En azindan su andaki erkek arkadasima uygun bi dille ayrilmamiz gerektigini soyler onunda vaktini harcamamis olurum.
Ayrica psikologluk bir durum gormuyorum.
Cunku escinsellik bir hastalik degil yaratilistan gelen bir ozelliktir.
Ciddi yorum yazan herkese tesekkur ederim.
Git uyu cocuk , yada fake misin tarzi yorumlari yazanlarada uzuntumu bildirip kendilerini konuma bir daha mudahil olmamaya davet ediyorum.tesekkurler.