lezbiyen miyim ?

Yok arazi olmadim.yazilan yorumlari okuyup cikiyordum sadece zira fazlasiyla bos konusan var.cevap vermem gerekirse
Fake degilim.
26 yasinda , yani cocukluk yasimi coktan gecmis bir bireyim.
Ben daha yardimci yorumlar okurum diye beklerken , sirf mesaj yazmis olmak icin yazan insanlari gormek sinirime dokunmadi degil.sonucta benim problemim sizin matrak konunuz oluyorsa vicdaninizi sorgulayin lutfen.
Eger biseksuelsem ya da lezbiyensem ona gore hayatimi yonlendirmek isterim.
En azindan su andaki erkek arkadasima uygun bi dille ayrilmamiz gerektigini soyler onunda vaktini harcamamis olurum.
Ayrica psikologluk bir durum gormuyorum.
Cunku escinsellik bir hastalik degil yaratilistan gelen bir ozelliktir.
Ciddi yorum yazan herkese tesekkur ederim.
Git uyu cocuk , yada fake misin tarzi yorumlari yazanlarada uzuntumu bildirip kendilerini konuma bir daha mudahil olmamaya davet ediyorum.tesekkurler.

Yok arazi olmadim.yazilan yorumlari okuyup cikiyordum sadece zira fazlasiyla bos konusan var.cevap vermem gerekirse
Fake degilim.
Ben daha yardimci yorumlar okurum diye beklerken , sirf mesaj yazmis olmak icin yazan insanlari gormek sinirime dokunmadi degil.sonucta benim problemim sizin matrak konunuz oluyorsa vicdaninizi sorgulayin lutfen.
En azindan su andaki erkek arkadasima uygun bi dille ayrilmamiz gerektigini soyler onunda vaktini harcamamis olurum.
Git uyu cocuk , yada fake misin tarzi yorumlari yazanlarada uzuntumu bildirip kendilerini konuma bir daha mudahil olmamaya davet ediyorum.tesekkurler.

sen bu kız arkadaşına karşı ne hissediyorsun?

sen bu kız arkadaşına karşı ne hissediyorsun?

Sevgili kadesa , erkek arkadasimla henuz cikmaya baslamamisken bu kiz arkadasimla baya yakindik.el ele dolastigimiz bile olurdu.snra ben erkek arkadasimla tanistim , benimle.gorusmeyi kesti.sonra tekrar arkadas olduk ama hic bi zaman eskisi gbi yakin olmadik.ben ne hissettigimi bilmiyorum ama inanilmaz bi cekim var.ne yapacagimi bilmiyorum.

Fake degilim.

Cnm kimseye bu derdini anlatmadan

Allah aşkına biseksüelin nesi utanılacak bir şey değil? Size mantıklı geliyor mu hem erkekle hem kadınla ilişkiye girmek?
Bu nasıl normalleşti bu kadar anlamıyorum doğrusu....
cinsel egilim utanilacak bir sey degildir, bilimsel olarak dogrulanam bir sey olduguna gore kimse inkar edemez. fakat din, kultur gibi unsurlar bunlari baskilar tabii ki de. hem ulkemizde pedofili normal karsilanir, kimse sesini cikarmazken cinsel yonelim hep bir inkar, tartisma konusu. bu sizin gorusunuz saygi duyarim elbette sizinde karsi olmanizin nedenleri vardir

Yazim uarim gtmis . Bence derdini kimseye anlatamdn psikologa gt ona gore cizersin yolini

Sevgili kadesa , erkek arkadasimla henuz cikmaya baslamamisken bu kiz arkadasimla baya yakindik.el ele dolastigimiz bile olurdu.snra ben erkek arkadasimla tanistim , benimle.gorusmeyi kesti.sonra tekrar arkadas olduk ama hic bi zaman eskisi gbi yakin olmadik.ben ne hissettigimi bilmiyorum ama inanilmaz bi cekim var.ne yapacagimi bilmiyorum.

yakın bir arkadaş dost olması ayrı çekim olması çok ayrı.peki bu çekim onda da var mı yani karşılıklı birşey mi?

C
Iyi aksamlar herkese. 1 bucuk yildir duzenli giden bir iliskim var.erkek arkadasimi seviyorum ve evlenme teklifide aldim 4 ay once.
Sorunum su ki , universiteden bi kiz arkadasim var.kendisiyle cok yakin sayilmayiz ancak hal hatir sorariz, ayda bir ancak kahve icmeye falan cikariz.
Ben anlam veremedigim hisler besliyorum bu kiza karsi.yani onu optugumu hayal ediyorum.ruyamda bile onunla sevistigimi gordum 3 kere. Ben galiba kiz arkadasimdan hoslaniyorum ama daha once hic boyle bir sey hissetmemistim hemcinsime karsi.nasil basacikacagim bilmiyorum.acaba ben lezbiyen yada bi seksuel miyim ? Yoksa beynim bana sacma bir oyun mu oynuyor ?
Canım peki sevgilinin yanında nasılsın? Lezbiyen olsan erkek arkdaşınla devam edemezdin bence. Biseksüel olabilirsin ama bence psikolojik tedavi almalısın yoksa zamanla önüne geçemeyebilirsin.

cinsel egilim utanilacak bir sey degildir, bilimsel olarak dogrulanam bir sey olduguna gore kimse inkar edemez. fakat din, kultur gibi unsurlar bunlari baskilar tabii ki de. hem ulkemizde pedofili normal karsilanir, kimse sesini cikarmazken cinsel yonelim hep bir inkar, tartisma konusu. bu sizin gorusunuz saygi duyarim elbette sizinde karsi olmanizin nedenleri vardir
Pedofiliyi kim normal karşılıyor? Böyle bir şey olabilir mi ya? O da asla normal karşılanmıyor...

Bence bu konuyla ilgili burdaki kimsenin soylediklerini dikkate alma.
Cunku herks kendi bakis acisiyla bakiyor olaylara .
Kimine gore yanlis olan kimine gore dogrudur. Senin psikolojinide yanlis yonlendirmeye gerek yok.
Sonucta hassas bir konu bu bence bir paikologa basvurarak olayi cozmeyi dene.

Lezbiyen degilsin ama sanki bosluga dusmussun. Ilgiye ihtiyacin olabilir

C

Canım peki sevgilinin yanında nasılsın? Lezbiyen olsan erkek arkdaşınla devam edemezdin bence. Biseksüel olabilirsin ama bence psikolojik tedavi almalısın yoksa zamanla önüne geçemeyebilirsin.

Orgazm taklidi yapmaktan bunaldim artik desem ...

eğer bu arkadaşınıza olan hisleriniz cinsel çekimin fazlasıysa ki şu mesajda bana öyle gibi geldi
fazla bir seçeceğiniz yok gibi.
kendi fikrinize göre ya kimliğinizi görmezden gelecek ya da onunla barışacaksınız. her iki halükarda da sizi zor bir seçim bekliyor bana kalırsa.
elbette erkek arkadaşınızı sevmiyorsanız ve o arkadaşınızın yakınlığını özlediyseniz iki duyguyu bilinçaltınızda birbirine karıştırmış da olabilirsiniz.
işiniz zor, umarım kendiniz için doğru olanı bulmayı başarırsınız.

eşcinselliği ya da biseksüelliği aslında normal karşılamak ayrı saygı duymak ayrı..normal karşılamıyorum çocuğumun cinsel tercihi farklı bir yönde olsun da istemem ancak a nasıl olur bu insanları yakalım yıkalım gibi yaklaşımda da bulunmam.eğer tercihleri buysa takdir etmesem de bunu yaşama hakkına saygı duyarım.

pedofoliye hiç girmiyorum bile.o çok farklı bir durum sapkınlık hali,hastalıklı bir durum.

konu sahibi bence de senin kafan karışmış.uzman yardımı almak istemiyorsun hastalık olarak görmüyorsun ki evet türk psikiyatri derneğine görede eşcinsellik hastalık olmaktan çkarıldı,ancak sen tam anlamıyla hissettiklerin konusunda kararsızsın o yüzden bence yardım almalısın ve bunun yeri de burası değil.

konu sahibi bence de senin kafan karışmış.uzman yardımı almak istemiyorsun hastalık olarak görmüyorsun ki evet türk psikiyatri derneğine görede eşcinsellik hastalık olmaktan çkarıldı,ancak sen tam anlamıyla hissettiklerin konusunda kararsızsın o yüzden bence yardım almalısın ve bunun yeri de burası değil.
Hakli olabilirsin kadesa.cok tesekkurler vaktini ayirip yardimci olmaya calistigin icin.esen kal

Konu umarım feyk değildir, zira böyle konular açarak burdaki mesajlardan tahrik olan ya da eğlenen sünepeler çok fazla. -konu sahibi alınmayın lütfen feyk değilseniz-

Birincisi "tercih" değil arkadaşlar "yönelim."
İkincisi pedofili ve eşcinselliği karşılaştırmayın. çünkü burda kilit olan kelime "rıza" dır.
Konu sahibi lezbiyen misiniz değil misiniz bunu en çok kendi yönelimlerinizi analiz ederek bulabilirsiniz. Kız arkadaşınıza duyduğunuz şey sadece hayranlık da olabilir. Dediğim gibi siz çözümleyebilirsiniz.

X